Eğirdirde Triatlon Yarışları yapılacak

Eğirdirde Triatlon Yarışları yapılacak -Türkiye Triatlon Federasyonu tarafından bu yıl 10uncusu düzenlenecek Eğirdir Triatlon Yarışları, 24-26 Ağustos tarihlerinde gerçekleştirilecek


ISPARTA (A.A) - Türkiye Triatlon Federasyonu tarafından bu yıl 10uncusu düzenlenecek Eğirdir Triatlon Yarışları, 24-26 Ağustos tarihlerinde gerçekleştirilecek.
     Yarışlar öncesi Eğirdir Kaymakamı Yalçın Yılmaz başkanlığında yapılan toplantıya, Triatlon Federasyonu Merkez Hakem Kurulu Başkanı Aydoğan Ulaş, Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Murat Gevrek, Triatlon Federasyonu Temsilcisi Melih Işıkçı, yüzme il temsilcisi Ramazan Gülbudak, triatlon il temsilcisi Çetin Meydan ve ilçedeki kamu kurumlarının temsilcileri katıldı.
     Toplantıda konuşan Triatlon Federasyonu Merkez Hakem Kurulu Başkanı Aydoğan Ulaş, bu yıl Olimpik olarak yapılacak triatlon müsabakalarında Eğirdirin konumu itibariyle çok özel ve önemli bir yere sahip olduğunu söyledi.
     Triatlon Federasyonu tarafından gerekli bütün çalışmaların eksiksiz olarak yapıldığını belirten Ulaş, 160 sporcunun yarışacağı, 40a yakın idarecinin katılacağı yarışlara ailelerden de katılım olacağını kaydetti.
     Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral ise yarışların bu yıl da yapılacak olmasından büyük mutluluk duyduklarını ifade etti.
     Bu yıl yapılacak triatlon yarışmalarını su şenlikleriyle birleştirdiklerine işaret eden Özmeral, katılımın yüksek olması için içeriği zenginleştirdiklerini vurguladı.
    
     Muhabir: Durmuş Genç
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Eğirdirde Triatlon Yarışları yapılacak Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER