EGSİAD Ankarada İnşaat İş Geliştirme Forumuna

EGSİAD Ankarada İnşaat İş Geliştirme Forumuna katıldı.


ESKİŞEHİR (A.A) - Eskişehir Girişimci Sanayiciler ve İşadamları Derneği (EGSİAD) üyeleri Anadolu İş Adamları Federasyonunun (ANFED) Ankarada düzenlediği İnşaat İş Geliştirme Forumu na katıldı.
     EGSİAD Genel Sekreteri Adem Özer, yaptığı yazılı açıklamada, Congressium Kongre ve Fuar Merkezinde gerçekleşen Forumda, inşaat, taahhüt ve inşaat malzemeleri sektörlerinden katılımcıların, firmalarını tanıtması ve karşılıklı işbirliklerinin ikili görüşmeler yolu ile artırılmasının hedeflendiğini bildirdi.
     Özer, fuarın açılışına katılan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcısı Halil Etyemezin de EGSİAD ve ANFEDin stantlarını gezerek, hükümet olarak iş dünyası için yaptıkları çalışmaları ve hedeflerini anlattığını aktardı.
     Özer, açıklamasında şunları kaydetti:
     ANFED, bünyesindeki 25 dernek ve bu derneklere üye 20 bin firma ile İç Anadolu ve Batı Karadeniz Bölgesinin en yaygın iş dünyası sivil toplum kuruluşudur. Kendisine bağlı derneklere üye olan müteahhitler, üreticiler ve sektörün diğer kısımlarında faaliyet gösteren firmalar ile ANFED, özellikle Ankara başta olmak üzere, federasyon bünyesindeki illerde sektörel anlamda güçlü bir yapıyı temsil etmektedir. Temsil ettiği bu coğrafyada üyelerine Güvenli Ticaret Koridoru sloganıyla yola çıkmış ve bu bağlamda önemli bir iş forumu düzenlemiştir. EGSİAD üyelerinin ve katılımcıların firmalarını tanıtma ve karşılıklı işbirliklerinin ikili görüşmeler yolu ile artırılması bağlamında çok faydalı olmuştur.
    
     Muhabir: Yıldız Gündoğmuş
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber EGSİAD Ankarada İnşaat İş Geliştirme Forumuna Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER