Ekmekleri için paramotorla müşteri arıyorlar

Ekmekleri için paramotorla müşteri arıyorlar -Annesiyle köy ekmeği üreten kadın girişimci, satışları artırmak için paramotorla tanıtım yapıyor


SAKARYA (A.A) - Salih Eren - Sakaryanın Serdivan ilçesinde annesiyle köy ekmeği üreten kadın girişimci, kiraladığı paramotorla ürünlerinin tanıtımını yapıyor.
     Selahiye köyünde yaşayan Elif Altıparmak, annesi Müzeyyen Altıparmak ile komşularının ricası üzerine katkısız köy ekmeği üretmeye başladı. Ürünlerinin talep görmesiyle köyde fırın açan girişimci anne-kız, tanıtım amacıyla ilginç bir yöntem kullanıyor.
     Anne-kız, kiraladıkları paramotora bağladıkları flamayla ürünlerinin tanıtımını yapıyor.
     Elif Altıparmak, AA muhabirine yaptığı açıklamada, organik üretim yaptıklarını belirterek, doğal maya kullandıkları ekmekleri odun ateşiyle köy fırınında pişirdiklerini söyledi.
     Ekmeğin yapımını anneannesinden öğrendiğini anlatan Altıparmak, "Komşularımız ekmeğimizi çok beğendi, onlar için de üretmeye başladık. Talep görünce işi geliştirmeye karar verdik. Annemle evimizin bir bölümünü satış için ayırdık. Bunun üzerine çok yoğunlaştık ve üretim izni aldık. Türkiyenin birçok şehrine ekmek gönderdik" şeklinde konuştu.
     Altıparmak, paramotor kiralayarak yaptıkları reklam sayesinde müşterilerinin arttığını dile getirerek, "Kırantepeye gelen paraşütçüler, genellikle köyümüzdeki boş alanlara iniyor. Benim de aklıma reklam yapmak geldi. Bunun için bir flama hazırladık ve paraşüt aracılığıyla ürünlerimizi tanıtmaya başladık" şeklinde konuştu.
    
     Yayıncı: Kemal Kaymak
<< Önceki Haber Ekmekleri için paramotorla müşteri arıyorlar Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER