Elazığda açık öğretim ve motorlu taşıt

Elazığda açık öğretim ve motorlu taşıt sürücü adayları sınav yerleri belirlendi


ELAZIĞ (A.A) - Elazığda Açık Öğretim Okulu 2011-2012 Eğitim Öğretim yılı 3. dönem ve Motorlu Taşıt Sürücü Adayları sınav yerleri belirlendi.
     İl Milli Eğitim Müdürü Reşat Çetin, yaptığı yazılı açıklamada, Açık İlköğretim Okuluna kayıtlı öğrencilerin 1 Temmuz Pazar günü saat 10.00 ve 14.00te olmak üzere 2 oturum halinde girecekleri 3. dönem sınavların Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesi, Cumhuriyet Lisesi, Atatürk Anadolu Lisesi, Elazığ Anadolu Lisesi, E Tipi Kapalı Cezaevi ve Çocuk Eğitimevi ile Karakoçan, Kovancılar ve Palu ilçelerinde yapılacağını belirtti.
     Motorlu Taşıt Sürücü Adayları Sınavının ise 30 Haziran Cumartesi saat 11.00de Mezre Ortaokulu, Korgeneral Hulusi Sayın Lisesi, Elazığ Anadolu Lisesi, Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesi, Gazi Lisesi, Atatürk İlkokulu, Cumhuriyet Lisesi, Atatürk Anadolu Lisesi ve Hıdır Sever Anadolu Lisesinde yapılacağını bildiren Çetin, geç gelen, cep telefonu, telsiz, çağrı cihazı gibi iletişim araçları bulunan adayların kesinlikle sınav binalarına alınmayacaklarını vurguladı.
    
     Muhabir: Emrah Gökmen
     Yayıncı: Cemal Coşkun
<< Önceki Haber Elazığda açık öğretim ve motorlu taşıt Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER