Electro World Türkiyede 33. mağazasını Elazığda

Electro World Türkiyede 33. mağazasını Elazığda hizmete açtı -Mağaza açılışına vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi


ELAZIĞ (A.A) - Electro World Türkiyedeki 33. mağazasını Elazığda hizmete açtı.
     PTT Meydanı karşısındaki mağazanın açılışına vatandaşlar, yoğun ilgi gösterdi. İndirimli teknoloji ürünü almak isteyen çok sayıda vatandaş, mağaza önünde kuyruk oluşturdu. Mağazanın açılmasıyla müşteriler güvenlik görevlileri tarafından gruplar halinde içeri alındı.
     Firmadan yapılan yazılı açıklamada, mağaza açılmadan sırada 400 kişinin bulunduğu, açılıştan itibaren ilk 4 saatte yaklaşık 1500 kişinin mağazayı ziyaret ettiği belirtildi.
     Açılışa özel indirim yapılan 40a yakın ürünün bir çoğunda stokların tükendiği, müşterilerin en fazla televizyon ve bilgisayarlara ilgi gösterdiği bildirildi.
     Electro World Türkiye Genel Müdürü Bahadır Özbek, büyüme planları içerisinde lokomotif olacak franchise iş modelinin en son örneği olan Elazığda bu modelle 18nci, Türkiyede ise toplamda 33. mağazalarını açtıklarını kaydetti.
     Özbek, El sıkıştığımız yeni yatırımcılarla fark yaratan ve bir cazibe unsuru olan yeni mağazalar açmaya ve işbirlikleri kurmaya devam ediyor, mağazalarımızda müşterilerimize bol çeşit, düşük fiyat ve en iyi hizmet kalitesini sunarak fark yarattığımızı kanıtlamanın gururunu yaşıyoruz ifadelerini kullandı.
    
     Muhabir: Bestami Bodruk / Ömer Fansa
     Yayıncı: Önder Felek
<< Önceki Haber Electro World Türkiyede 33. mağazasını Elazığda Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER