Emlak Vergisi ödemeleri için son gün

Emlak Vergisi ödemeleri için son gün 31 Mayıs


KAYSERİ (A.A) - Melikgazi Belediyesi 2013 yılı Emlak Vergilerinin son ödeme tarihinin 31 Mayıs olduğunu hatırlattı.
     Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, vatandaşları ödemelerini son güne bırakmamaları için uyardı. Emlak Vergisi birinci taksiti yatırma süresinin 31 Mayıs Cuma Günü son bulacağını belirten Başkan Büyükkılıç şunları kaydetti:
     "Emlak Gelir Müdürlüğü gerekli tedbirleri aldı. Son güne bırakıp cezalı duruma düşmeyin. Yasa gereği vatandaşların cezalı duruma düşmemeleri için Emlak Vergilerinin ilk taksitlerini Mayıs ayı içerisinde yatırmaları gerekiyor. Veznelerde sıkışıklık ve kargaşaya meydan vermemek, vatandaşların mağduriyetlerini gidermek için hatırlatma yapmak istedik. Belediyemiz de emlak vergisi ödeme kolaylıkları sağlanmıştır. Kredi kartı, internet ödeme, posta çeki ile ödeme gibi tüm imkânları mükelleflerin emrindedir."
     Vergi Mükelleflerinin belediyenin internet sayfasından bu yıl yatıracakları vergi miktarını öğrenebileceklerini ifade eden Başkan Büyükkılıç, mükelleflerimizi duyarlılık ve bilinçle vergilerini yatırmaya davet ettiğini, yatırılacak her kuruş verginin ilçe halkına hizmet olarak geri döneceğini sözlerine ekledi.
    
     Muhabir: Esra Gül Aktürk
     Yayıncı: İsmail İçer
<< Önceki Haber Emlak Vergisi ödemeleri için son gün Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER