Erdemli Devlet Hastanesinde kalite çalıştayı

Erdemli Devlet Hastanesinde kalite çalıştayı


MERSİN (A.A) - Mersin Kamu Hastaneleri Birliği tarafından Erdemli Devlet Hastanesinde iki günlük Kalite Çalıştayı düzenlendi.
     Erdemli Devlet Hastanesi konferans salonunda gerçekleştirilen çalıştaya, Mersindeki tüm hastanelerin sağlık bakım hizmetleri müdürleri, kalite koordinatörleri ve kalite birimi çalışanları katıldı. Çalıştayda, hastanelerdeki kalite çalışmaları, karşılaşılan sorunlar, ortak çözüm önerileri ve denetim sırasında görülen aksaklıklar ele alındı.
     Erdemli Devlet Hastanesi Yöneticisi Dr. Yahya Efe, yaptığı konuşmada, Mersindeki hastanelerin Sağlık Bakanlığınca yapılan denetimlerden başarıyla geçmesi sonrasında, çalıştaya Erdemli Devlet Hastanesinin ev sahipliği yaptığını söyledi.
     Kalite Koordinatörü Aynur Karanın da konuşma yaptığı çalıştay sonrasında katılımcılara katılım sertifikası ve Erdemli Devlet Hastanesi idarecilerine teşekkür plaketi verildi.
     Yaklaşık 50 kişilik bir grubun katıldığı çalıştaya, Mersin Kamu Hastaneleri Birliği İdari Hizmetler Başkanı Yusuf Öztürk ve Tıbbi Hizmetler Başkanı Uzman Dr. İbrahim Şanlıalp da katıldı.
    
     Muhabir: Derviş Çömez / Kerem Kocalar
     Yayıncı: Zuhal Uzundere Kocalar
<< Önceki Haber Erdemli Devlet Hastanesinde kalite çalıştayı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER