Erzuruma 15 yeni otobüs

Erzuruma 15 yeni otobüs -Büyükşehir Belediye Başkanı Küçükler: -Ulaşım filomuzda faal olarak ulaşım hizmeti veren otobüs sayımız 37ye ulaştı


ERZURUM (A.A) - Erzurum Büyükşehir Belediyesi, bir süre önce gerçekleştirilen ihaleyle satın aldığı 15 yeni solo otobüsü daha ulaşım filosuna dahil etti.
     Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler, yaptığı yazılı açıklamada, ulaşım filosuna 15 yeni otobüs daha eklediğini belirterek, Erzurum halkına verilen kaliteli ulaşım hizmeti sözünü yerine getirdiklerini söyledi.
     Görev başına geldiği 2004 yılında kurumun ulaşım hizmeti veren bir tek otobüsünün bile bulunmadığını hatırlatan Küçükler, şunları ifade etti:
     Bütün otobüsler bizden önceki dönemde hatlarıyla birlikte satılmış, özelleştirilmişti. Biz başından beri ulaşım hizmetlerinde aktif bir biçimde rol almamız gerektiğini düşünüyorduk. Dolayısıyla yeni baştan filo kurmaya başladık. Erzurumu körüklü otobüslerle tanıştırmak suretiyle başlattığımız bu seferberlik, bugün memnuniyet verici bir boyuta ulaştı. Daha önceki yıllarda satın aldığımız otobüslerimize ek olarak geçtiğimiz yıl 13 yeni otobüs daha almıştık. Şimdi de filomuza 15 yeni otobüs daha kazandırdık. Böylece ulaşım filomuzda faal olarak ulaşım hizmeti veren otobüs sayımız 37ye ulaştı.
     Küçükler, yeni satın alınan otobüslerin önümüzdeki günlerde hizmet vermeye başlayacağını kaydetti.
    
     Muhabir: Sagip Sezginer
     Yayıncı: Hasan Özkal
<< Önceki Haber Erzuruma 15 yeni otobüs Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER