Eskişehirde 2012 Yılı Sporda En İyiler

Eskişehirde 2012 Yılı Sporda En İyiler Oylaması ödül töreni -Bir dershane ve alışveriş merkezi işbirliğiyle düzenlenen oylamada kategorilerinde birinci olan Eskişehirspor Kulübü futbolcusu Alper Potuk, milli atlet Gamze Bulut ve mill


ESKİŞEHİR (A.A) - Eskişehirde bir dershane ve alışveriş merkezi işbirliğiyle düzenlenen 2012 Yılı Sporda En İyiler Oylamasında kategorilerinde birinci olan Eskişehirspor Kulübü futbolcusu Alper Potuk, milli atlet Gamze Bulut ve milli sporcu Neslihan Kavasa ödülleri verildi.
     Alışveriş merkezinde düzenlenen ödül töreninde, bin 504 oy alarak Yılın Profesyonel Futbolcusu seçilen Alper Potuka ödülünü Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen verdi.
     2012 Londra Olimpiyatlarında atletizm kadınlar 1500 metrede gümüş madalya sahibi olan ve aldığı 2 bin 28 oyla Yılın Sporcusu seçilen Gamze Bulut adına ödülünü Türkiye Atletizm Federasyon Başkanı Mehmet Terzi, merkez ilçe Tepebaşı Belediyesi Başkanı Ahmet Ataçın elinden aldı.
     2012 Londra Paralimpik Oyunlarında, masa tenisinde gümüş madalya kazanan ve bin 418 oyla Yılın Engelli Sporcu ödülüne layık görülen milli sporcu Neslihan Kavasa da ödülünü, merkez ilçe Odunpazarı Belediyesi Başkanı Burhan Sakallı verdi.
     Öte yandan Terzi ve Eskişehirspor Kulübü Teknik Direktörü Ersun Yanala Jüri Özel Ödülü verildi.
     Etkinliğe, Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Davut Aydın, Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hasan Gönen, Eskişehir Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Hüseyin Aksoy, Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Harun Karacan, Eskişehirspor Kulübü Başkanı Halil Ünal ve diğer ilgililer katıldı.
    
     Muhabir: Hicret Özkan / Deniz Açık
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber Eskişehirde 2012 Yılı Sporda En İyiler Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER