Eskişehirde Gençlik ve Siyaset paneli

Eskişehirde Gençlik ve Siyaset paneli -CHP Genel Başkan Yardımcısı Oran: -Cumhuriyet Halk Partisi olarak biz, şunu çok iyi biliyoruz ki; görevimiz halka umut vermek, halkın sorunlarını çözmek, gençlere daha iyi gelecek


ESKİŞEHİR (A.A) - CHP Genel Başkan Yardımcısı Umut Oran, Cumhuriyet Halk Partisi olarak biz, şunu çok iyi biliyoruz ki; görevimiz halka umut vermek, halkın sorunlarını çözmek, gençlere daha iyi gelecek vaat etmek dedi.
     Oran, Sosyal Demokrasi Derneği ile Memleket Sevdalıları Derneği tarafından Zübeyde Hanım Kültür Merkezinde düzenlenen panelde yaptığı konuşmada, Türkiyenin sorununun sadece anayasa olmadığını, Siyasi Partiler Yasası, Seçim Yasasının da değişmesi gerektiğini öne sürdü.
     İktidarın, 10 yılda adeta her şeyle oynadığını iddia eden Oran, Demokrasiyle oynadı, bizim DNAmızla, genetiklerimizle, ekonomiyle, yerel yönetimlerimizle, eğitim, sağlık politikalarımızla, hukuk sistemimizle oynuyor. Bu süreç artık, sürdürülebilir değil. Ya bu ülkede çok ciddi kırılmalar, ciddi çatışmalar olacak ya da bu iktidar yerle bir olacak diye konuştu.
     CHPnin önümüzdeki süreçte daha başarılı olacağını savunan Oran, Cumhuriyet Halk Partisi olarak biz, şunu çok iyi biliyoruz ki; görevimiz halka umut vermek, halkın sorunlarını çözmek, gençlere daha iyi gelecek vaat etmek. Bizim yapmamız gereken şey bu. Cumhuriyet Halk Partisi olarak bunun için çalışmalarımıza devam ediyoruz ifadelerini kullandı.
     CHP Tekirdağ Milletvekili Emre Köprülü de Cumhuriyet Halk Partisinde bu dönem gençlerin önünün açıldığını söyledi.
     CHP Gençlik Kolları Genel Başkanı Emre Doğan ise gençlerin istenilen düzeyde siyasete katılmadığını düşündüğünü dile getirdi.
     Panele, Biz Kaç Kişiyiz Hareketi Kurucu Genel Başkanı Selim Utku Gümrükçü, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, CHP İl Başkanı Erman Gölet de katıldı.
    
     Muhabir: Oktay Özden - Hicret Özkan
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber Eskişehirde Gençlik ve Siyaset paneli Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER