Eskişehirden kısa kısa

Eskişehirden kısa kısa -Eskişehirliler Derneğinden, Bakan Yardımcısı Mercana ziyaret


ESKİŞEHİR (A.A) - Eskişehirliler Derneği Genel Başkanı Fikret Doğancı, dernek yöneticileri ve üyeleri, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakan Yardımcısı Murat Mercanı, Ankaradaki makamında ziyaret etti.
     Mercan ziyarette yaptığı konuşmada, Eskişehir ve çevresine yeni hazırlanan teşvik tedbirleriyle önemli enerji yatırımlarının getirileceğini belirtti.
     Çifteler doğalgaz projesini hatırlatan Mercan, Alpuda zengin bir kömür madeninin faaliyete geçirileceğini ifade ederek, çevreye uyumlu termik santralar konusunda da çalışıldığını kaydetti.
     Dernek Başkanı Doğancı ise Başkan Yardımcısı Mercana, dernek çalışmaları ile ilgili bilgi vermenin ardından, yaptığı hizmetler ve destekler için dernek adına teşekkür plaketi verdi.
    
     -Odunpazarı Belediyesinden okul kantinlerine denetleme
    
     (Fotoğraflı)
    
     Odunpazarı Belediyesi Zabıta Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından okul kantinlerinin denetlediği bildirildi.
     Belediye zabıta ekiplerinin gittikleri okullarda, kantinlerin genel temizliği, çalışan personelin kıyafeti, sağlık karneleri, ambalajlı ürünlerin son kullanma tarihleri ve açıkta satılan unlu mamullerin muhafazası gibi öğrencilerin sağlığını etkileyen konularda denetlemelerde bulunduğu kaydedildi.
     Belediye ekipleri tarafından konu ile ilgili olarak yapılan açıklamada, denetimlerin ceza kesmek amacıyla değil, öğrencilerin okul kantinlerinde satılan gıda ürünlerine daha sağlıklı şartlarda ulaşabilmesini sağlamak amacıyla yapıldığı belirtildi.
    
     Muhabir: Hicret Özkan
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber Eskişehirden kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER