Eskişehirden kısa kısa

Eskişehirden kısa kısa


ESKİŞEHİR (A.A) - Büyükşehir Belediyesi Senfoni Orkestrasının oda müziği konserlerinde bu hafta, Çağatay Akyol ve Bülent Evcil sahne aldı.
     Büyükşehir Belediyesi Sanat ve Kültür Sarayında gerçekleştirilen konserde arp sanatçısı Akyol, flüt sanatçısı Evcil ile aynı sahneyi paylaştı. Sanatçıların iki bölümden oluşan konserde ünlü bestecilerin eserlerini seslendirdi.
     Büyükşehir Belediyesi Senfoni Orkestrasının 25 ve 26 Ocakta konser programlarına, viyolonsel sanatçısı Ferec Necef konuk solist olarak katılacağı bildirildi.
    
     -OMEKden eğitim seminerleri
    
     Odunpazarı Belediyesi Sanat ve Meslek Edindirme Kursları (OMEK), düzenlediği eğitim seminerleriyle kursiyerlerini bilgilendiriyor.
     Odunpazarı Belediyesi Aydın Arat Sosyal Yaşam Merkezi Konferans Salonunda bir araya gelen OMEK kursiyerlerine Yeterli ve Dengeli Beslenme konulu bir seminer düzenlendi.
     Eskişehir Halk Sağlığı Müdürlüğü Diyetisyeni Ece Tekinin hazırlayıp, sinevizyon eşliğinde sunduğu seminerle kursiyerlerin konu hakkında bilgi sahibi olmasını sağlamayı amaçladıkları bildirildi.
    
     -Emniyet Müdürlüğü eğitimleri başladı
    
     Eskişehir Osmangazi Üniversitesi ile Eskişehir Emniyet Müdürlüğü arasında müdürlük personelinin yaşam boyu eğitiminin sağlanması ve sorunlarının ortak çözümüne yönelik olarak yapılan işbirliği protokolü dolayısıyla eğitimlere başlandı.
     Etkili Konuşma Becerileri dersi ile başlayan Emniyet Müdürlüğü personeline yönelik eğitimlerin, Etkili Liderlik, Başarılı Sunum Yapma Teknikleri, Pozitif Yaşam, Anne Baba Eğitimi ve Stresle Başa Çıkma konularında eğitimler verileceği belirtildi.
    
     -ESKENTten Eskişehir Akşamı Sohbet Programı
    
     Eskişehir Kent, Kültür, Eğitim, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (ESKENT) tarafından düzenlenen, Eskişehir Akşamı Sohbet Programı 2013 yılı ilk toplantısıyla başlandı.
     Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı Öğretim Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr Adem Koç tarafından Türk Kahramanlık Destanları Üzerine konulu sunum yapıldı.
     ESKENT Başkanı Gürol Yer de, kültürlerin gelecek nesillere iletilmesinde bu tür etkinliklerin önemli olduğunu belirterek, 2013 yılı kültür sohbetlerinin başladığını kaydetti.
    
     Muhabir: Hicret Özkan
     Yayıncı: Deniz Açık
<< Önceki Haber Eskişehirden kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER