EVKA projesi kapsamında kursiyerlere sertifikaları verildi

EVKA projesi kapsamında kursiyerlere sertifikaları verildi


MERSİN (A.A) - Toroslar Belediyesi ve Mersin Rotary Kulübü işbirliğiyle ev kadınlarının kişisel gelişimlerine yönelik hazırlanan EVKA Projesi sona erdi.
     Belediye Başkanı Hamit Tuna, Toroslar Belediye Konferans Salonunda düzenlenen sertifa töreninde yaptığı konuşmada, her hafta farklı konu ve uzman kişiler tarafından verilen eğitimlerle amaçlarının daha bilgili ve bilinçli aileler oluşturmak olduğunu söyledi.
     Her alanda eğitime büyük önem verdiklerini anlatan Tuna, Bilgiler paylaşıldıkça güzel olur. Toroslar Belediyesi olarak ilçemizdeki kadınlarımızın her alanda eğitim almalarına büyük önem veriyoruz dedi.
     Tuna, Mersin Rotary Kulübünün de toplumun sıkıntılarını tespit etmedeki hassasiyetinden memnun olduklarını dile getirdi.
     Program sonunda Tuna, seminere katılan kursiyerlere sertifikalarını verdi.
     Toroslar Belediyesi Teknik Eğitim Kurslarında (TORTEK) eğitim gören kadın kursiyerlere yönelik hazırlanan ve 9 hafta süren proje kapsamında, konusunda uzman kişiler tarafından, kadın sağlığı, çocuk sağlığı, hukuk, ergen psikolojisi ve iletişim, aile içi şiddeti önleme, ev kazaları ve ilk yardım konularında eğitim seminerleri verildi.
    
     Muhabir: Basir Gülüm
     Yayıncı: Zuhal Uzundere Kocalar
<< Önceki Haber EVKA projesi kapsamında kursiyerlere sertifikaları verildi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER