Fenerbahçe

Fenerbahçe-Eskişehirspor maçından notlar -Fenerbahçede sakatlıkları geçen Kuyt ve Gökhan Gönül ilk 11de yer aldı -Cristian ve Salih Uçanı yedekler arasında tutan Fenerbahçe Teknik Direktörü Kocaman, Krasic ve Stochu 18 kişilik


ESKİŞEHİR (A.A) - Fenerbahçenin Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanşında, Eskişehirspor ile yaptığı mücadelede, sakatlıkları geçen Kuyt ve Gökhan Gönül, takımdaki yerlerini aldı.
     UEFA Avrupa Liginde Benfica ile yapılan yarı final rövanş maçında sakatlandıkları için Spor Toto Süper Ligde İstanbul Büyükşehir Belediyespor karşısında forma giyemeyen iki futbolcu, tedavilerinin tamamlanmasının ardından kupa maçında ilk 11de sahaya çıktı. Sarı-lacivertli takımın dünkü antrenmanında takımla çalışan Gökhan ve Kuyt, bu önemli mücadelede görev yaptı.
     Cristian ve Salih Uçanı yedekler arasında tutan Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Krasicin yanı sıra sakatlığı düzelen ve dün takımla çalışan Stochu da 18 kişilik kadroya almadı.
     Sarı-lacivertli takımda sakatlıkları bulunan Meireles, Selçuk Şahin ve Serdar Kesimal ile Hasan Ali Kaldırım, Orhan Şam, Sezer Öztürk ve Recep Niyaz da 18 kişilik kadronun dışında kaldı.
     Ligde İstanbul Büyükşehir Belediyespor mücadelesinde yedekler arasında bulunan kaleci Volkan Demirel, kupa maçında Eskişehirspora karşı kalesindeki yerini aldı.
     Aykut Kocaman karşılaşmada Caner Erkine forvet arkasında görev verdi.
    
     -İbrahim Yazıcı için saygı duruşu-
    
     Karşılaşma, vefat eden Bursaspor Kulübü Başkanı İbrahim Yazıcı için yapılan saygı duruşunun ardından başladı.
     Fenerbahçeli futbolcular sahaya çıkarken Türkiye Futbol Federasyonunun (TFF), Eskişehirsporlu futbolcular da Kulüpler Birliği Vakfının "Başımız Sağolsun" yazılı pankartını taşıdı. Futbolcular saygı duruşunun ardından, İstiklal Marşı okunurken de pankartı ellerinde tuttu.
     Türk Telekom kale arkası tribününün üst bölümündeki taraftarlar, Yazıcının vefatına ilişkin açtıkları pankartta "Acının rengi olmaz" mesajını verdi.
    
     -Notlar-
    
     -Sarı-lacivertli takımın 3 kulvarda da yoluna devam ettiği dönemde her maç tribünleri dolduran taraftarlar, bu akşamki karşılaşmaya fazla ilgi göstermedi. Tribünlerde yer yer boşluklar dikkati çekti.
     -Eskişehirsporlu taraftarlar, İstanbul deplasmanında takımlarını yalnız bırakmadı. Misafir seyirci tribününde 800e yakın taraftar karşılaşmayı takip etti.
     -Fenerbahçeli taraftarlar maç öncesi takımlarını desteklerken yaptıkları tezahüratlarda, Spor Toto Süper Ligin 33üncü haftasında derbi maçta karşılaşacakları Galatasaraya da göndermede bulundu.
     -Migros kale arkası tribünü üst bölümde bulunan sarı-lacivertli taraftarlar, UEFA Avrupa Liginde final hedefi devam ederken yaptıkları, "Pierre Webo, Moussa Sowuyla, orta saha Salih Uçanla, ceza alan taraftarla gidiyoruz Amsterdam" şeklindeki tezahüratı, Galatasaraya uyarlayarak söyledi.
     -Maç öncesi FIFA 20 Yaş Altı Dünya Kupasının resmi şarkısı "Yıldızlar Buradan Yükseliyor" stat hoparlörlerinden çalındı.
    
     Muhabir: Serdal Kalaycı / Alim Tunçay / Ömer Hakan Kibar
     Yayıncı: Murat Taydaş

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER