Fotoğraf yarışmasında ANFODERe iki ödül

Fotoğraf yarışmasında ANFODERe iki ödül


KONYA (A.A) - Ereğliden iki fotoğrafçı, Glaxo Smith Kline (GSK) Türkiye ve Atlas Dergisi işbirliği ile düzenlenen Hayatın Kadrajı 3. Fotoğraf Yarışmasında derece elde etti.
     GSK Türkiyenin sağlık profesyonelleri arasında bu yıl üçüncüsü düzenlenen Hayatın Kadrajı Fotoğraf yarışmasında Ereğli Anadolu Fotoğraf ve Sinema Amatörleri Derneği (ANFODER) Kurucu üyesi Eczacı Memduh Ekici, Eczacılar kategorisi birincisi olurken. Tıp ve diş hekimlerinin yarıştığı bir diğer kategoride ise yine ANFODER üyesi, Ereğli Devlet Hastanesi Üroloji Uzmanı Operatör Doktor Cengiz Torun mansiyon ödülü kazandı.
     Ekici AA muhabirine yaptığı açıklamada, Dernek olarak çok sık yarışmalara girmiyoruz ama girdiğimiz yarışmalarda ise mutlaka derece elde ediyoruz. Fotoğrafa gönül vermiş biri olarak gençlerimize ve kursiyerlerimize örnek olmak, onlara yol göstermek, insanlara fotoğraf sanatını sevdirmek istiyorum dedi.
     ANFODERin daha çok eğitici bir dernek olduğunu ifade eden Torun, yaptığı açıklamada, Yaklaşık iki yıl önce fotoğrafa başladım ve iki yıldan bugüne ustalarımızdan aldığımız kurslar ve ustalarımızın tecrübeleri beni bugünlere getirdi. Aldığım mansiyon ödülü ile fotoğraf sevgi ve heyecanım daha da arttı. Kendimi fotoğrafçı, dost ve ustalarımında destekleriyle daha da geliştirmek istiyorum diye konuştu.
    
     Muhabir: Yavuz Görür
     Yayıncı: Murat Aslan
<< Önceki Haber Fotoğraf yarışmasında ANFODERe iki ödül Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER