Futbol: Spor Toto 2. Lig

Futbol: Spor Toto 2. Lig -Anadolu Selçuklusporun yeni tesisleri basına tanıtıldı -Anadolu Selçukluspor Başkanı Günbaş: Birçok Süper Lig takımıyla eş değerde bir tesisimizin olduğunu düşünüyorum (Fotoğraflı-Görünt


KONYA (A.A) - Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Anadolu Selçuklusporun yeni tesisleri, basın mensuplarına tanıtıldı.
     Büyükşehir Belediyesi tarafından tahsis edilen, Konya-Ankara karayolundaki Kayacık Tesislerinde, futbolcular için her türlü imkan mevcut.
     Tek ve çift kişilik odalarda kalan futbolcular için sauna, Türk hamamı, kondisyon salonları, oyun olanları ve sosyal donatılar bulunuyor.
     Anadolu Selçukluspor Başkanı Mehmet Günbaş, tesislerde düzenlediği basın toplantısında, kulübü devralmalarının ardından tesis sıkıntısı yaşadıklarını belirtti.
     Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek ile görüşmelerinin ardından Kayacık Tesislerinin kendilerine tahsis edildiğini vurgulayan Günbaş, şunları kaydetti:
     Tesisimiz en kısa sürede tamamlandı. Bu tesisin bütün iç ve dış düzenlemeleri belediyemiz tarafından yaptırıldı. Birçok Süper Lig takımıyla eş değerde bir tesisimizin olduğunu düşünüyorum. Tesisimizin her alanında birinci sınıf malzemeler kullanılmıştır. İnşallah önümüzdeki sezonda tüm kulüplerin yaz spor okullarını burada ağırlayacağız. Bu tesisi bize verip gerekli desteği sağlayan Akyüreke teşekkür ediyorum.
    
     Muhabir: Mümin Altaş
     Yayıncı: Murat Aslan
<< Önceki Haber Futbol: Spor Toto 2. Lig Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER