Futbol: Spor Toto Süper Lig

Futbol: Spor Toto Süper Lig -Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Bakkal: Uzun süredir galip gelememenin stresini üzerimizden attık


KARABÜK (A.A) - Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal, Uzun süredir galip gelememenin stresini üzerimizden attık dedi.
     Bakkal, AA muhabirine yaptığı açıklamada, dün oynadıkları ve 3-1 yendikleri Kayserispor maçı ile şansızlıklarını kırdıklarını, hafta sonu yapacakları İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçı ile de çıkış yakalamak istediklerini söyledi.
     Kayserispor maçında büyük bir baskıya rağmen futbolcularının özveri ile mücadele ettiğini vurgulayan Bakkal, Son 8 maçtır galip gelememiştik. İyi futbol ve mücadeleye rağmen 3 puan alamamıştık. Dün sahamızda taraftarımızında desteği ile Kayserisporu yendik. Uzun süredir galip gelememenin stresini üzerimizden attık. Kayserispor maçında futbolcularımın kazanma isteği çok önemliydi. Bunu gösterdiler diye konuştu.
     Bakkal, hafta sonu deplasmanda oynayacaklarını ve kendileri için çok önemli olan İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçının hazırlıklarına yarın tam kadroyla başlayacaklarını kaydetti.
    
     Muhabir: Ahmet Özler
     Yayıncı: Atakan Çelik
<< Önceki Haber Futbol: Spor Toto Süper Lig Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER