GANSADdan Kaymakam Karadenize ziyaret

GANSADdan Kaymakam Karadenize ziyaret


GAZİANTEP (A.A) - Gaziantep Sanatçılar Derneği (GANSAD) Başkanı Ahmet Onurlu, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Nizip kaymakamı Yaşar Karadenizi ziyaret etti.
     Dernek Başkanı Ahmet Onurlu, yaptığı konuşmada, şunları kaydetti:
     Gaziantep Sanatçılar Derneği ve yönetim kurulu üyeleri olarak merkeze bağlı kalmadan güzel ilimizin her yerini önemseyerek çalışmalar yapıyoruz. Bu çalışmalar kapsamında Nizipte de ilerleyen günlerde bir konser düzenlemeyi planlıyoruz bunun için sayın kaymakamımıza bir ziyarette bulunduk. İnşallah ilerleyen günlerde Nizipte müzik şöleni niteliğinde güzel bir konser ya da kültürel bir etkinlik düzenleyeceğiz.
     Kaymakam Yaşar Karadeniz ise şunları dile getirdi:
     Nizip bölgesi turizm yönünden çok yüksek bir potansiyele sahip, ancak bu potansiyel şu ana kadar yeteri kadar değerlendirilmiş değil. Bunun temel sebeplerinden birisi yeterli tanıtımın yapılmamasıdır. Yapılacak bu etkinliklerle bölgemizin tanıtımının yapılmasında adım atılmış olacağına inanıyorum.
     Ben bu ziyaretten dolayı Gaziantepte faaliyet gösteren Gaziantep Sanatçılar Derneği Başkanı Ahmet onurlu ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ederim dedi.
     (İRF-ŞMÖ)
<< Önceki Haber GANSADdan Kaymakam Karadenize ziyaret Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER