Gaziantepten kısa kısa

Gaziantepten kısa kısa -Zirve Üniversitesi yılın spor programını seçti


GAZİANTEP (A.A) - Zirve Üniversitesi İletişim Fakültesi Medya-İletişim ve Organizasyon Kulübünce düzenlenen Yılın Spor Programı anketi sonuçlandı.
     Zirve Üniversitesinin 1-30 Kasım 2012 tarihleri arasında elektronik ve dijital ortamda gerçekleştirilen oylama sonucunda 15 aday program arasından en iyi spor programı belirlendi. Yaklaşık 2 bin öğrencinin katılımıyla gerçekleştirilen oylamada NTVde yayımlanan Yüzde 100 Futbol programı yılın spor programı ödülüne layık görüldü. İletişim Fakültesi Radyo TV Sinema Bölüm Başkanı Yrd. Doç. Dr Ramazan Cihan ve Öğr. Gör. Yusuf Kadri Şirinkan sunucu Güntekin Onay ve yorumcu Rıdvan Dilmene ödüllerini verdi.
    
     -SANKO Makina tanıtım günleri
    
     SANKO Makina, Gaziantepte ultra modern tesislerinde ürettiği MST marka bekoloderle Türkiyedeki tek üreticisi olduğu telehandleri, Kastamonu bölgesindeki hedef kitlesinin beğenisine sundu.
     SANKO Holdingten yapılan açıklamaya göre, Kastamonuda halka açık bir alanda sergilenen ve ziyaretçilerin ilgisiyle karşılaşan MST marka bekoloder ve telehandlere ilişkin soruları, bölge sorumlusu Erkan Bahadır ve bölge yetkili servisi Mehmet Bayraktar yanıtladı.
     Açıklamada görüşlerine yer verilen MST Satış Direktörü Harun Arab, Sanko Makina olarak, Kastamonuda düzenledikleri bu organizasyonun farklı illerde de gerçekleştirileceğini belirtti.
    
     Muhabir: Adem Yılmaz
     Yayıncı: Ahmet Caner Baysal
<< Önceki Haber Gaziantepten kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER