Gaziantepten kısa kısa

Gaziantepten kısa kısa -Stres ve Motivasyon Semineri düzenlendi


GAZİANTEP (A.A) - Gaziantepte, Şehitkamil Belediyesince Stres ve Motivasyon Semineri düzenlendi.
     Şehitkamil Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, yazar Elvan Demirkan, Şehitkamil Kültür ve Kongre Merkezinde (ŞKM) gerçekleşen seminerde, vatandaşlara uygulamalı olarak strese karşı ne yapmaları gerektiği hakkında bilgiler verdi.
     Demirkan, seminerin ardından yaptığı açıklamada, gazetedeki köşesinde birçok insana ulaşma fırsatı olduğunu, ancak yüz yüze olmanın biraz daha anlam kazandığını belirtti.
     Şehitkamil Belediyesinin bu tip etkinlik düzenleyip halkın bilinçlenmesini sağlamasının önemine işaret eden Demirkan, şunları kaydetti:
     Stresle mücadelede pek çok şey söz konusu. Özellikle mutluluk anlayışımız, strese karşı nasıl tepki verdiğimiz söz konusu. Rahatlamayı bir türlü beceremeyişimiz söz konusu. Bugün en güzel örneğini yaptığımız bir egzersizle gördük. İnsanlar rahatlama konusunda dahi tam olarak kendilerini bırakamıyorlar. Bu da vücuda stres ve sıkıntı olarak geri dönüyor. Bu kapsamda gerçekleştirdiğimiz motivasyon seminerini insanlarımız uyguladıkları takdirde çok fayda göreceklerini düşünüyorum.
     Seminere, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yağcı, TEDAŞ Gaziantep Müdürü Ali Akbağ ile meclis üyeleri, öğrenciler ve çok sayıda vatandaş katıldı.
    
     -Şahinbey Belediye Başkanı Tahmazoğlu, ilk 10da-
    
     Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, ORC Araştırma Merkezi tarafından Türkiye genelinde yapılan En Başarılı Metropol İlçe Belediye Başkanı araştırmasında yüzde 52,5lik başarı oranı ile 146 metropol ilçe belediye arasında en başarılı belediye başkanları sıralamasında ilk 10a girdi.
     Şahinbey Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, 8-13 Şubat arasında gerçekleştirilen araştırma, 16sı Büyükşehir olmak üzere 81 il merkezi ve 16 büyük şehrin tüm metropol ilçelerinde farklı sosyo-ekonomik ve sosyo-demografik gruba mensup kişilerden, yaş cinsiyet ve eğitim kotalarına göre tesadüfi yöntemle seçilmiş 12 bin 617 kişiyle yapıldı.
     Araştırmada, her yönetici sadece kendi seçmen grubunda değerlendirildi.
     En başarılı Metropol ilçe belediye başkanları anketinde yüzde 63,1 oranı ile Kadıköy Belediye Başkanı Selami Öztürk ilk sırada yer alırken, yüzde 60,9 oranı ile Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak ikinci, yüzde 60,5 oranı ile Konak Belediye Başkanı Hakan Tartan üçüncü oldu.
     Şahinbey Belediye Başkanı Tahmazoğlu ise yüzde 52,5 başarı oranı ile metropol ilçe belediye başkanları arasında 10. sırada yer aldı.
    
     Muhabir: Yusuf Atlıhan / Veli Gürgah
     Yayıncı: Sevil Çelik
<< Önceki Haber Gaziantepten kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER