Gaziantepten kısa kısa

Gaziantepten kısa kısa -Nizipte ihtiyaç sahiplerine ayakkabı dağıtılacak


GAZİANTEP (A.A) - Nizipte ihtiyaç sahiplerine ayakkabı yardımı yapılacak.
     Cumhuriyet Mahallesi Muhtarlığı tarafından başlatılan Topla Dağıt Bitsin Ağıt sloganıyla sürdürülen kampanya çerçevesinde ilçe genelinde 250 kişiye ayakkabı dağıtılacak.
     Mahalle muhtarı Temel Mermer, kampanya çerçevesinde, ihtiyaç sahibi vatandaşlara 500 çift ayakkabı dağıtacaklarını söyledi.
     Cumartesi günü muhtarlık bünyesinde oluşturdukları Sevgi Mağazasında yapacakları dağıtımdan tespit ettikleri ihtiyaç sahiplerinin yararlanacağını kaydetti.
    
     -Mahalleliler yetkililerle buluşuyor-
    
     Nizip Kaymakamlığınca organize edilen Mahalle Buluşmaları toplantısının 12ncisi Hafız Paşa Mahallesinde yapıldı.
     AK Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Sarı, Nizip Kaymakamı Yaşar Karadeniz ve Nizip Belediye Başkanı Hacı Fevzi Akdoğanın katılımıyla gerçekleşen toplantıda, protokol ve daire emirleriyle bir araya gelen mahalle sakinleri sorunlarını dile getirdiler.
     AK Parti Gaziantep Milletvekili Sarı, bu gibi toplantıların hem kurum amirleri açısından hem mahalle sakinleri açısından önem taşıdığını söyledi. Sarı, özellikle sorunların ve çözümlerin yerinde tespit edilmesinin memnuniyet verici olduğunu belirtti.
     Kaymakam Karadeniz de düzenlenen toplantı sayesinde hem vatandaşlarla bir araya geldiklerini hem de sorunları yerinde gördüklerini belirterek, yapılan toplantıların çözüm odaklı olduğunu ve her mahalleliyle buluşacaklarını kaydetti.
     Belediye Başkanı Hacı Fevzi Akdoğan ise vatandaştan gelen her isteğin kendileri için birer emir olduğunu ifade ederek, Bizler onların hizmetindeyiz. Bu nedenle gerek burada gerekse diğer mahallelerdeki vatandaşlarımız hiç çekinmeden bizlere sorunlarını iletebilirler dedi.
    
     -Halk oyunları ekibinin başarısı-
    
     Nizip Mehmet Akif Ersoy Halk Eğitim Merkezi Spor Kulübü Halk Oyunları ekibi Geleneksel Dal Düzenlemesiz Minikler kategorisinde il birincisi oldu.
     Gaziantepte yapılan Kulüpler ve Dernekler Arası Türk Halk Oyunları İl Birinciliği yarışmalarında ilçeyi temsil eden Mehmet Akif Ersoy Halk Eğitim Merkezi Spor Kulübü öğrencileri, başarıyla döndü.
     Nizip Kaymakamı Yaşar Karadeniz, makamında kabul ettiği kulüp idarecileri ve öğrencilerini kutladı.
     İlçe Milli Eğitim Müdürü Cengiz Gündeş de il genelinde birinciliği elde eden halk oyunları ekibinin Hatayda yapılacak grup yarışmalarına katılacaklarını belirtti.
    
     Muhabir: İrfan Aydoğdu / Veli Gürgah
     Yayıncı: Ahmet Caner Baysal
<< Önceki Haber Gaziantepten kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER