Gaziantepten kısa kısa

Gaziantepten kısa kısa -Şehitkamilde Sakal-ı Şerif ziyarete açıldı


GAZİANTEP (A.A) - Şehitkamil Belediyesi tarafından Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında Sakal-ı Şerif ziyarete açıldı.
     Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Karşıyaka Merkez Camisinde mevlit okutulduğu belirtildi. Duaların okunmasıyla başlayan mevlitte Kuran-ı Kerim tilaveti gerçekleştirildi.
     Programın ardından Bosna Hersek Parkı içinde Hz. Peygamberin Sakal-ı Şerifi ziyarete açıldı.
     Ziyarete yoğun ilgi gösteren vatandaşlar, programlardan dolayı Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğluna teşekkür ettiler.
    
     -Acarsandan TÜMSİADa ziyaret
    
     Acarsan Holding Yönetim Kurulu Üyesi Halit Acar, Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği (TÜMSİAD) Gaziantep Şubesini ziyaret etti.
     Dernekten yapılan açıklamaya göre, Acarın ziyaretinde TÜMSİAD Gaziantep Şubesi Genel Sekreteri İsmail Kahveci, Genç TÜMSİAD Şube Başkanı Metin Özbakır ve yönetim kurulu üyelerini hazır bulundu.
     Acar, sivil toplum kuruluşlarının önemine dikkat çekti.
     Acarsan Holdingin altı alanda faaliyet gösterdiğini belirten Acar, Acarsan olarak başta hastane inşaatları olmak üzere yatırımlara devam ettiklerini kaydetti.
     TÜMSİAD Gaziantep Şubesi Genel Sekreteri İsmail Kahveci de TÜMSİADın faaliyet ve hizmetlerini anlattı.
    
     -Özocaklı, öğrencilerle tecrübelerini paylaştı
    
     Naksan Holding İnsan Kaynakları Müdürü Levent Özocaklı, Naci Topçuoğlu Meslek Yüksek Okulu öğrencilerine seminer verdi.
     Naksan Holdingden yapılan açıklamaya göre, Özocaklı, Dünya Sekreteler Günü dolayısıyla Naci Topçuoğlu Meslek Yüksek Okulu öğrencilerine "Kariyer Yönetimi" konulu seminer verdi.
     Sevgi ve başarının bir birini destekleyen unsurlar olduğuna dikkat çeken Özocaklı, şunları kaydetti:
     "Yaptığınız iş ne olursa olsun severek yapın. Sevmediğiniz bir iş sizi asla tatmin etmeyecektir. Sevmek ve başarı birbirini destekleyen unsurlardır. Bu şekilde zirveye çıkabilirsiniz. Büro yönetimi ve yönetici asistanlığı bölümü mezunlarının görevleri çok önemli ve hassastır. Bulunacağınız konumda şirketinizin yüzü olacaksınız."
    
     Muhabir: Orhan Çiçek
     Yazıcı: Ömer Fansa
<< Önceki Haber Gaziantepten kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER