Gönül Elçileri Projesi Beyşehirde de hayata

Gönül Elçileri Projesi Beyşehirde de hayata geçirildi


KONYA (A.A) - Başbakan Recep Tayyip Erdoğanın eşi Emine Erdoğanın öncülüğünde gerçekleştirilen Toplum kalkınmasında gönül elçileri projesi Beyşehirde de hayata geçirildi.
     Beyşehir Kaymakamı Muzaffer Başıbüyük, Beyşehir Halk Eğitim Merkezinde gerçekleştirilen proje tanıtım toplantısında, gönüllülüğün önemine dikkati çekti.
     Projenin kültürel değer ve geleneklerle yakından ilgili olduğunu ve devlet politikası haline getirildiğini ifade eden Başıbüyük, Projenin özü yardımlaşma ve yardımlaşma duygusunu geliştirmek. Tarihi çok eskilere dayanan kültürel, dini değerlerimizin bize tavsiye ettiği, yerine göre emrettiği yardımlaşma kavramı, günümüzde de çok önemli hale gelmiştir. Bu proje ile yardım etmek isteyenlerle, yardıma ihtiyacı olan kimseleri bir havuzda bir araya getiriyoruz. Gönüllülük esasına dayanan bir yapı ile işleyecek diye konuştu.
     Toplantıya, Beyşehir Belediye Başkanvekili Fahri Us, İlçe Emniyet Müdürü Nedim Özata, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan Taşdelen, belde belediye başkanları, kamu kurum ve kuruluşları ile sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri katıldı.
    
     Muhabir: Adem Mızrak
     Yayıncı: Rıfat Yerlikaya
<< Önceki Haber Gönül Elçileri Projesi Beyşehirde de hayata Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER