Grekoromen Güreş A Milli Takımının Aladağ

Grekoromen Güreş A Milli Takımının Aladağ kampı sona erdi -Teknik direktör Pirim: -21 gün süren Aladağ kampı bizim için çok verimli geçti


BOLU (A.A) - Grekoromen Güreş A Milli Takımının Aladağ Yaylasındaki kampı sona erdi.
     Bolu Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünün Aladağ Yaylasındaki izcilik tesisinde Londra Olimpiyatlarına hazırlanan milli takım sporcuları, 21 gün süren kampın sona ermesinin ardından Boludan ayrıldı.
     Teknik direktör Mehmet Akif Pirim, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Aladağ kampının sona erdiğini ifade ederek, Güreşçilerimiz burada kondisyon çalışmalarını tamamladı. 21 gün süren Aladağ kampı bizim için çok verimli geçti dedi.
     İstanbul Sarıyerde 15 gün boyunca kampa gireceklerini kaydeden Pirim, İstanbul kampı teknik ve taktik ağırlıklı olacak ve son kampımız olacak. Bu kamptan sonra Londraya hareket edeceğiz diye konuştu.
     Pirim, uzun bir aradan sonra 7 sıkletin 7sinde de olimpiyatlara katılma başarısı gösterdiklerini hatırlatarak, Grekoromen güreş tarihinde bir ilk olacak. Daha önce 7 sıklette katılım olmadı. Olimpiyatlara tam anlamıyla katılan 3 devletten bir tanesi biziz. Hedefimiz, madalyalarla ülkemize dönmek şeklinde konuştu.
     Grekoromen Güreş A Milli Takımı kaptanı Nazmi Avluca ise Aladağ kampının şehir yaşantısından ve stresten uzak olduğunu, temiz hava ve çalışma ortamının elverişliliği sayesinde kampın verimli geçtiğini söyledi.
    
     Muhabir: Emin Gürbüz
     yayıncı: Kemal Kaymak
<< Önceki Haber Grekoromen Güreş A Milli Takımının Aladağ Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER