Gübretaştan Bu Toprağın Renkleri fotoğraf yarışması

Gübretaştan Bu Toprağın Renkleri fotoğraf yarışması


KOCAELİ (A.A) - Gübre Fabrikaları T.A.Ş (GÜBRETAŞ), 60ıncı kuruluş yıldönümü etkinlikleri çerçevesinde, Bu Toprağın Renkleri fotoğraf yarışması düzenliyor.
     GÜBRETAŞtan yapılan açıklamaya göre, yerel ve ulusal basında görev yapan tüm medya mensuplarına açık olan yarışmanın bu yılki ana temasının, Anadolu Topraklarında Tarım olarak belirlendiği bildirildi.
     Katılımcılar, Türkiyenin farklı bölgelerinden üretim, hasat, ekim, dikim, gübreleme gibi tarımsal faaliyetler ile bu alandaki insanları en iyi fotoğraf karesinde buluşturmaya çalışacak.
     Yarışmaya başvuruların 30 Nisan 2013e kadar devam edeceği, müracaatların sadece internet üzerinden yapılabileceğinin belirtildiği açıklamada, şu ifadelere yer verildi:
     Basın fotoğrafçılığı konusunda tecrübeli isimlerin oluşturacağı yarışmanın jürisinde, Abdurrahman Antakyalı, Coşkun Aral, Garbis Özatay, İsmail Küçük, Sabahattin Kayış, Selahattin Sevi ve Yakup Gülerden oluşacak. Eserler 6 - 10 Mayıs 2013 tarihleri arasında jüri tarafından değerlendirilecek ve sonuçlar, 14 Mayıs 2013teki Dünya Çiftçi Gününde açıklanacak
     Yarışmada birincilik ödülü olarak 5 bin TL, ikinciye 3 bin TL, üçüncüye de bin 500 lira para ödülünün verileceği belirtilen açıklamada, 3 kişiye de mansiyon ödülü verileceği bildirildi.
     Açıklamada, yarışmaya başvuruların, www.butopraginrenkleri.org internet adresinden yapılabileceği kaydedildi.
    
     Muhabir: Metin Girgin
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber Gübretaştan Bu Toprağın Renkleri fotoğraf yarışması Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER