Güce Belediyesinden yol yapım çalışmaları

Güce Belediyesinden yol yapım çalışmaları


GİRESUN (A.A) - Güce Belediyesi, mahalle yollarında betonlama çalışmaları başlattı.
     Belediye Başkanı Osman Karabatak, AA muhabirine yaptığı açıklamada, önceki günlerde Kemaliye Mahallesi yollarında başlatılan betonlama çalışmalarının Giyimli Mahallesinde devam edildiğini söyledi.
     Karabatak, ilçe genelinde 1,5 kilometreye yakın betonlama çalışması yaptıklarını, bu çalışmalarla ilçeyi köy görünümünden kurtarmak istediklerini belirtti.
     Göreve gelmeden önce verdiği sözleri tek tek yerine getirdiğini, halkın rahatlığı ve huzuru için gece gündüz çalıştığını anlatan Karabatak, şöyle konuştu:
     İlçe genelinde havaların ısınmasıyla mahalle yollarımızda betonlama çalışmalarına başladık. Vatandaşla el ele vererek Kemaliye Mahallesinde 860 metre, Giyimli Mahallesinde ise 630 metre olmak üzere toplamda bin 490 metre betonlama çalışması yaptık. Bir yandan beton dökümü yapılırken diğer yandan da diğer mahallelerde yeni yollar yaparak vatandaşın hizmetine sunuyoruz. Ayrıca belediyemizin imkanları ve program dahilinde tasarladığımız yollarımızda çalışmalarımıza devam edeceğiz. Bu çalışmalarımızla ilçemizi daha modern ve çağdaş bir görünüme kavuşturacağız. Gelecek kuşaklara daha iyi yaşanabilir bir ilçe bırakmanın gayreti içindeyiz.
     (HB-GL-ORH)
<< Önceki Haber Güce Belediyesinden yol yapım çalışmaları Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER