Hemşireler Günü

Hemşireler Günü


KONYA (A.A) - Konya Numune Hastanesi ve Eğitim ve Araştırma Hastanesince, "Hemşireler Günü" dolayısıyla etkinlik düzenlendi.
     Konya Sağlık İl Müdürü Hasan Küçükkendirci, Konya Eğitim ve Araştırma Hastanesinde yaptığı konuşmada, hemşirelerin sorumluluk bilinciyle görevlerini yerine getirmelerinin kendilerini gururlandırdığını söyledi.
     Sağlık hizmetlerinin vatandaşlara kaliteli ve yeterli düzeyde ulaştırılabilmesi hedefinin gerçekleştirilmesinde, hemşirelerin büyük pay sahibi olduğunu ifade eden Küçükkendirci, "Şifa arayan insanlara, mesai kavramına bağlı kalmaksızın, her türlü zor şartlarda dahi hizmet sunmaya çalışan hemşirelerimizle gurur duymaktayız" dedi.
     Sağlıkta Dönüşüm Projesi ile birlikte hasta ve yakınlarının sağlık camiasından beklentilerinin arttığını dile getiren Küçükkendirci, hemşirelerin, hasta ve hasta yakınları beklentilerinin karşılanması için görevlerini eksiksiz yapma gayreti içinde olduğunu belirtti.
     Daha sonra Selçuk Üniversitesi (SÜ) İletişim Fakültesi Öğretim Üyesi Mehmet Fidan tarafından, "Hemşirelik Mesleği ve İletişim" konulu eğitim verildi.
    
     Muhabir: Ayşe Şensoy
     Yayıncı: Rıfat Yerlikaya

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER