Iğdır Kültür ve Turizm Müdürü Engindeniz:

Iğdır Kültür ve Turizm Müdürü Engindeniz: Biz Iğdırı gerek Türkiyede gerekse yurt dışında hak ettiği gibi tanıtıyor ve tanıtmaya devam edeceğiz


IĞDIR (A.A) - Iğdır Kültür ve Turizm Müdürü Osman Engindeniz, Biz Iğdırı gerek Türkiyede gerekse yurt dışında hak ettiği gibi tanıtıyor ve tanıtmaya devam edeceğiz dedi.
     Engindeniz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Iğdırın tarih boyunca farklı dil, din ve kültüre sahip toplulukların yaşadığı önemli kentlerden birisi olduğunu belirtti. Iğdırın medeniyetlerin kurulduğu ve Anadolunun giriş kapısı olduğunu ifade eden Engindeniz, şöyle konuştu:
     Iğdır doğunun göz bebeği konumunda iklimi bakımından çok verimli ve güzel bir konuma sahip. Turizm açısından önemli bir değer. Biz Iğdırı gerek Türkiyede, gerek yurt dışında hak ettiği gibi tanıtıyor ve tanıtmaya devam edeceğiz. Katıldığımız fuarlarda Iğdırın tüm güzelliklerini başarılı bir şekilde tanıttık. İzmirde geçtiğimiz hafta düzenlenen Turizm ve Seyahat Fuarı kentimiz için iyi bir tanıtım fırsatı oldu. Kültür ve Turizm Bakanımız Ertuğrul Günayda fuarda kurduğumuz standı ziyaret ederek bilgi aldı. Yapacağımız çalışmalarla Iğdırı daha iyi tanıtacağız.
    
     Muhabir: Emrah Kocabey / Selami Küçükoğlu
     Yayıncı: Emine Konuk
<< Önceki Haber Iğdır Kültür ve Turizm Müdürü Engindeniz: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER