İl Genel Meclis Başkanı Arı, Korkutelinde

İl Genel Meclis Başkanı Arı, Korkutelinde incelemelerde bulundu


ANTALYA (A.A) - İl Genel Meclis Başkanı Cavit Arı, Korkutelinde incelemelerde bulundu.
     Arı, İl Özel İdaresi 2012 bütçesinde bahçe düzenlemesi olarak 30 bin lira ödenek ayrılan Korkuteli Yeşilyayla İlköğretim Okulunda yapılan çalışmaları inceledi.
     Vatandaşlarla da bir araya gelerek sorunlar ve çözüm önerileri konusunda görüş alışverişinde bulunan Arı, İl Özel İdaresinin imkanları dahilinde yaz kış demeden vatandaşın hizmetinde olduklarını söyledi.
     Sorunları çözmek, yaşanılan bölgeyi daha yaşanır hale getirmek ve hizmet etmeyi, görev bildikleri için Korkuteline gittiklerini ifade eden Arı, Özellikle eğitim konusunda her türlü desteği vermeye çalışıyoruz. 2012 yılı Özel İdare programında çok sayıda okul onarımı için ayrılmış ödeneklerimiz var dedi.
     Cavit Arı, daha sonra İl Özel İdaresi bütçesinden 100 bin lira ödenek aktarılan ve inşaatına başlanan Yelten Köyü Halı Sahasında da incelemelerde bulundu.
     Korkutelinin birçok köy ve kasabasının kesişme noktasında kalan bir alana yapılan halı saha ile gençlerin en önemli ihtiyaçlarından birinin karşılanmış olacağını vurgulayan Arı, futbol sahasının tamamlanmasıyla gençlerin kötü alışkanlıklardan uzaklaşması, boş zamanlarını spor yaparak değerlendirmesi ve sağlıklı bireylerin yetişmesinin hedeflendiğini kaydetti.
    
     Muhabir: Yusuf Karadağ
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber İl Genel Meclis Başkanı Arı, Korkutelinde Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER