İmralıdaki görüşmeler

İmralıdaki görüşmeler -Sivas Şehit Aileleri ve Gazileri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Hızal: -Sürecin ülkemizde yaşayan insanların duygularıyla oynamadan, birlik ve beraberliğimize sıkıntı vermeden yürütülmesi, bu


SİVAS (A.A) - Sivas Şehit Aileleri ve Gazileri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Mustafa Hızal, İmralıdaki görüşmelere ilişkin Sürecin ülkemizde yaşayan insanların duygularıyla oynamadan, birlik ve beraberliğimize sıkıntı vermeden yürütülmesi, bu milletin yararına olacaktır dedi.
     Kendisi de gazi olan Hızal, dernek binasında düzenlediği basın toplantısında, İmralıdaki görüşmeleri değerlendirdi. Kutsal sayılan değerler uğruna şehit ve gaziler verildiğini belirten Hızal, Sivasta bu vatan için canını veren 278 şehidin ve 78 kahraman gazinin bulunduğunu hatırlattı.
     Hızal, şunları kaydetti:
     Bizlerin bu süreçten beklentisi tabii ki anaların ağlamaması, çocukların yetim kalmaması... Devlet, devlet olmasının gücünü geçmişte olduğu gibi bugün de göstermek zorundadır. Bizlerden bu sürece destek bekleniyorsa çok iyi düşünülmeli, iyi analizler yapılmalı. Sürecin ülkemizde yaşayan insanların duygularıyla oynamadan, birlik ve beraberliğimize sıkıntı vermeden yürütülmesi, bu milletin yararına olacaktır.
     Hızal, süreçte her türlü çalışmayı yakinen takip edeceklerini sözlerine ekledi.
    
     Muhabir: Merve Topuz
     Yayıncı: Ahmet Ekici
<< Önceki Haber İmralıdaki görüşmeler Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER