İzmitten kısa kısa

İzmitten kısa kısa -İzmit Belediyesinden vergi hatırlatması


KOCAELİ (A.A) - İzmit Belediyesi yetkilileri, 2013 yılına ait ilan ve reklam vergisinin 1. taksitinin 30 Nisan tarihine kadar yatırılması gerektiğini hatırlatıldı.
     Belediyeden yapılan yapılan yazılı açıklamada, yoğunluğun yaşanmaması için, mükelleflerin vergilerini son güne bırakmamaları istendi.
     Ödemelerin banka ve PTT kanalı ile internet üzerinden veya Belsa, Bekirpaşa, Alikahya ve Akmeşedeki noktalardan da yapabilecekleri kaydedildi.
     Mükellefler, vergilerini, Ziraat Bankası Kocaeli Merkez Şubesi TR89 0001 0001 6336 6765 165 001 IBAN numaralı hesaba ya da PTTnin 111297 numaralı posta çeki hesabına yatırabilecekler.
     Mükellefler, belediyenin resmi internet sitesi www.izmit.bel.tr adresinden borç sorgulama ve tahsilat işlemleri bölümünden borçlarını öğrenebilecekler. Vatandaşların, Halk Bankası şubelerinden ek bir ücret ödemeden vergilerini yatırabilecekler.
    
     -Süs bitkisi üretimi
    
     İzmit Belediyesine ait fidanlıkta 2 ay içinde 1543 adet süs bitkisinin üretiminin yapıldığı açıklandı.
     Belediyenin Park Bahçeler Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, Yeşilova Mahallesinde bulunan üretim merkezinde şubat ve mart aylarında 1543 süs bitkisinin üretiminin yanı sıra, 723 adet ağacın saksılara alınması sağlandı. Belediye yetkilileri, fidanlık sayesinde kentteki park ve bahçelerin süs bitkisi ihtiyacının karşılandığını söylediler.
    
     -Murat Göğebakan ve Ferhat Göçer konser verecek
    
     İzmit Belediyesi, yaz sezonu kültürel etkinlikler kapsamında Murat Göğebakan ve Ferhat Göçer konseri düzenleyecek.
     Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğünden verilen bilgiye göre, Dünya Sağlık Günü nedeniyle 7 Nisan Pazar günü, ses sanatçısı Ferhat Göçer konser verecek.
     Anadolu rock müziğinin ünlü sesi Murat Göğebakanın katılacağı konser ise, Polis Haftası etkinlikleri çerçevesinde 9 Nisan Salı günü gerçekleştirilecek.
     Ücretsiz olan her iki konser de, İzmit Yahya Kaptan Mahallesi Şehit Polis Recep Topaloğlu Spor salonunda, saat 20.30da başlayacak.
    
     Muhabir: Metin Girgin
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber İzmitten kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER