İzmit Belediyesinden kısa kısa

İzmit Belediyesinden kısa kısa -Personelin katılımıyla Bowling Turnuvası düzenlendi


KOCAELİ (A.A) - İzmit Belediyesi, personelin katılımıyla Bowling Turnuvası düzenledi.
     5er kişiden oluşan 35 takımın yarıştığı turnuvada 568 puan toplayan Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü birinci, Yapı Kontrol Müdürlüğü 559 puanla ikinci, Zabıta Müdürlüğü 550 puanla üçüncü, Emlak İstimlak Müdürlüğü ise 540 puanla dördüncü oldu.
     Turnuvada kadınlarda en çok puanı Park ve Bahçeler Müdürlüğünden Zehra Kilocak alırken, erkeklerde ise en çok puanı Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğünden Müheymin Gürsoy topladı.
     Turnuvada dereceye giren takımlara ödüllerini veren İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, yaptığı açıklamada, benzeri etkinliklerin çalışanlar arasındaki dostluk ve dayanışmayı daha da güçlendireceğini vurgulayarak, İzmit Belediyesinin büyük ve mutlu bir aile olduğunu dile getirdi.
     Doğan, Türkiyeye örnek olan çalışmalarının ailelerinin ürünü olduğuna dikkati çekerek, 2012 yılının çok başarılı geçtiğini ve gelecek yıl daha da başarılı geçeceğini söyledi.
     Proje ve çalışmalarıyla Türkiyeye örnek olmaya devam edeceklerini ifade eden Doğan, personele yönelik sosyal faaliyetleri ve eğitimleri çok önemsediğini kaydetti.
    
     -İzmit Belediyesi, 320 öğrenciye doğal afet eğitimi verdi-
    
     İzmit Belediyesi tarafından kentteki ilk ve ortaokullarda 320 öğrenciye doğal afet bilinçlendirme eğitimi verildi.
     İzmit Belediyesinden yapılan yazılı açıklamada, İmar ve Şehircilik Şube Müdürlüğünce okullarda başlatılan doğal afet bilinçlendirme eğitimlerinin devam ettiği belirtilerek, eğitimlerin jeofizik mühendisleri Faruk Küçük, Sait Yaşar ve jeoloji mühendisi Ayşegül Kural Ağdaş tarafından verildiği kaydedildi.
     Açıklamada, 320 öğrenciye eğitim verildiği vurgulanarak, eğitimlerde öğrencilere depremin doğal bir olay olduğunun hatırlatıldığı ifade edildi.
     İnsanoğlunun bazen doğa olayları karşısında çaresiz kaldığına işaret edilen açıklamada, şunlar vurgulandı:
     Depreme engel olmamız mümkün değil fakat depreme dayanıklı yapılar yaparsak bu felaketten en az şekilde etkileniriz. Bugün Japonyada her gün deprem oluyor. Japonlar, bütün yaşamlarını, planlarını deprem üzerine kurduklarından bu felaketten büyük zarar görmemekte, deprem onlar için adeta günlük olaylardan biri haline gelmiştir. Ülke olarak bizler de deprem konusunda bilinçlenir, bütün planlarımızı buna göre yaparsak, depremden bugünkü kadar endişe duymayız.
    
     -Belediyeden Erenler Mahallesine çocuk parkı-
    
     İzmit Belediyesinin Erenler Mahallesinde yaptırdığı çocuk parkının inşaatı başladı.
     Belediyeden yapılan yazılı açıklamada, 5 yılda 150 yeni park yapmayı hedefleyen belediyenin Erenler Mahallesinde inşaata başladığı belirtilerek, Akçakoca Konutları Kazım Ertek Caddesindeki 685 metrekarelik alanda projelendirilen parkın 2 ay içinde bitirilmesinin planlandığı kaydedildi.
     Açıklamada, park içinde 120 metrekarelik çocuk oyun alanı, 40 metrekarelik kondisyon alanı, 50 metrekarelik kamelyalı oturma alanın yer alacağına işaret edilerek, taş ve perde duvarla çevrilen parktaki zemin sınırlara tuğla bordür döşendiği bildirildi.
    
     Muhabir: Şahin Oktay
     Yayıncı: Kemal Kaymak
<< Önceki Haber İzmit Belediyesinden kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER