Kadirlide, polisten 10 bin öğrenciye mektup

Kadirlide, polisten 10 bin öğrenciye mektup


OSMANİYE (A.A) - Kadirli Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği tarafından başlatılan Polis Amcandan Mektup Var projesi kapsamında, ilçe genelindeki 10 bin ilkokul öğrencisine, zararlı alışkanlık ve olası tehlikelere karşı dikkatli olmaları konusunda mektup hazırlandı.
     İlçe Emniyet Müdürü Uğurtan Koray Ayhan, Aydınoğlu Tufanbey İlkokulunda düzenlenen mektup dağıtımında, Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği ekipleri tarafından organize edilen projenin amacının, öğrencilerin, zarar verecek davranışlar ve tehlikelerden uzak durmalarını sağlamak olduğunu söyledi.
     Hazırlanan mektupların ilçe genelinde 10 bin ilkokul 2, 3 ve 4üncü sınıf öğrencilerine ulaştırılacağını belirten Ayhan, Ekiplerimizce ulaştırılacak mektuplarla, geleceğin büyükleri öğrencilerle emniyet arasında, güzel bir bağ kuracağız dedi.
     Ayhan, huzur ve güven ortamını sağlamak adına, günün her saatinde duyarlı bir hizmet anlayışı içinde görevde olduklarını kaydetti.
     Kaymakam Necip Çakmak ise polis ile öğrenciler arasında güvenli bir bağ oluşması yönünde başlatılan çalışmanın amacına ulaşması için her zaman destek vermeye hazır olduklarını belirterek, emeği geçenleri kutladı.
     Mektubun içeriğinde şu ifadelere yer verildi:
     Evde yalnızken tanımadığınız kişiye kapıyı açmayın. Evden dışarı çıktığınızda nerede ve kiminle olduğunuzu ailenize bildirin. Okul önlerinde satılan şüphe uyandıracak yiyecek ve içecek, tanımadığınız kişilerden hediye almayın. Üzüntü ve sevinçlerinizi her zaman ailenizle paylaşın. Onlara karşı dürüst olun. Evde veya dışarıda size ve yakınlarınıza zarar verecek her türlü davranış ve tehlikelerden uzak durun.
    
     Muhabir: Menderes Özat
     Yayıncı: Ali Güreli
<< Önceki Haber Kadirlide, polisten 10 bin öğrenciye mektup Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER