Kahramanmaraşta Ramazan Bayramı mesajları

Kahramanmaraşta Ramazan Bayramı mesajları


KAHRAMANMARAŞ (A.A) - Vali Şükrü Kocatepe, bayramların birlik ve beraberliğin pekişmesine vesile olduğunu bildirdi.
     Kocatepe, yayımladığı kutlama mesajında, millet olarak huzur ve güven içerisinde Ramazan Bayramına ulaşmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirtti. Kocatepe, bayramların birlik ve beraberliğin pekişmesine vesile olduğuna işaret ederek şunları kaydetti:
     Bunun yanında küskünlerin barışmasına, sosyal dayanışmanın, sevgi, saygı ve hoşgörü anlayışının zirveye ulaşmasına katkı sağlar. Onun için bayramlar toplum ve fert hayatımızda özel bir yere sahiptir.
     Ramazan Bayramının ülkeye ve millete kardeşlik, huzur ve mutluluk getirmesi temennisinde bulunan Kocatepe, Kahramanmaraşlıların bayramını kutladı.
    
     -Belediye Başkanı Mustafa Poyraz-
    
     Belediye Başkanı Mustafa Poyraz, bayramların ruhuna uygun değerlendirilmesi gerektiğini belirtti.
     Poyraz, toplumsal yapıyı güçlendiren bayramların getirdiği barış, huzur ve kardeşlik ortamının değerini iyi bilinmesi gerektiğini ifade ederek, Bu anlamlı günleri ruhuna uygun şekilde değerlendirmesi gerekir. İbadetle, sabırla, dua ile geçirilen günlerin sonunda mübarek bir bayram gününe daha kavuşmanın büyük mutluluğunu yaşıyoruz. Bayramlar eş, dost akraba ile yakınların hatırlandığı ve yoksulların gözetildiği çok özel günlerdir. İhtiyaç sahiplerinin gözetilmesi, akrabaların hatırlanması ve büyüklerin ziyaret edilmesi, içerisinde yaşadığımız toplumun bağlarının gelişmesini sağlayacaktır dedi.
    
     -AK Parti İl Başkanı Erkoç-
    
     AK Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, asırlardan beri heyecanla kutlanan ve toplumsal hayatta büyük önem taşıyan Ramazan Bayramına ulaşmanın sevincini yaşadıklarını belirtti.
     Erkoç, barış ve adalete yüzyıllarca öncülük eden büyük bir medeniyetin mirasçıları olarak geçmişte olduğu gibi bugün de o dayanışma ruhu içerisinde yaşanan acı ve sevinçleri paylaşmaya devam edeceklerini bildirdi.
     Barışın, kardeşliğin bu kadim yurdunda, fitne tohumları hiçbir zaman yeşeremeyecektirdiyen Erkoç, şunları belirtti:
     Gönül bağlarımızı sağlam tuttukça, asla umutsuzluğa ve karamsarlığa kapılmadıkça, birbirimize sımsıkı sarıldıkça, aynı hedefe kilitlendikçe aşamayacağımız hiçbir engel, üstesinden gelemeyeceğimiz hiçbir zorluk olmayacaktır. Bu vesile ile yanı başımızda Suriyede devlet eliyle akıtılan kardeş kanının ve Arakan Müslümanlarına yapılan zulmün bir an önce durmasını, Cenab-ı Allahtan diliyorum.
    
     Muhabir: İsmail Hakkı Demir
     Yayıncı: Ahmet Caner Baysal
<< Önceki Haber Kahramanmaraşta Ramazan Bayramı mesajları Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER