Kanseri, ahşap boyama kursuna katılarak yendi

Kanseri, ahşap boyama kursuna katılarak yendi -Katıldığı kurstaki uğraşı nedeniyle hayata bağlanan Altındağ, bu sayede yakalandığı amansız hastalığı yendi -Asiye Altındağ: Burada gördüğüm sevgi ve ilgi ile şükürler olsun hastalığımı


KOCAELİ (A.A) - Uzun zamandır kanser hastalığı ile mücadele eden Asiye Altındağın, Kocaeli Büyükşehir Belediyesine bağlı KOMEKin kurslarına katılarak, amansız hastalığu yendiği bildirildi.
     Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamada görüşlerine yer verilen Altındağ, KO-MEKle tanışmadan önce hastalığının adeta kendisini esir aldığını belirterek, KO-MEK hastalığımı unutmama ve onunla mücadele etmeme yardımcı oldu. Burada gördüğün sevgi ve ilgi ile şükürler olsun hastalığımı yendim dediği bildirildi.
     KO-MEKin Mehmet Ali Paşa Kurs Merkezinin Ahşap Boyama kursiyeri olan Asiye Altındağ, 2008 yılında göğüs kanseri olduğunu öğrendi. Hastalığı duyduktan sonra moralinin bozulduğunu ve içine kapandığını söyleyen Asiye Altındağ, hanım, Sürekli evde ve sürekli bu hastalığı düşünür şekilde yaşıyordum. Kemoterapi süreci oldukça ağırdı. Bu süreçte karşıma KO-MEK kursları çıktı. İşte o andan itibaren hayatımın değiştiğini söyleyebilirim şeklinde konuştu.
     Kanser hastalarının morallerinin yüksek olması gerektiğini düşünen Altındağ, KO-MEK kurslarına katıldıktan sonra, buradaki arkadaşlık ve aile ortamı beni kendime getirdi. Burada birbirinden güzel ürünler ortaya koymanın sevincini arkadaşlarım ile beraber yaşadık. Kursta hem eğlendik hem öğrendik. KO-MEKte hastalığımı yenerek hayata yeniden tutundum dedi.
     KO-MEKte huzur bulduğunu dile getiren Altındağ, Buradaki kurslar insanları meslek sahibi yapmanın yanı sıra, psikolojik olarak da yarar sağlıyor. Hasta olan insanlar evde kendilerini dinlemesinler. KO-MEK kurslarına katılarak yeni bilgiler öğrenmenin ve farklı ürünler üretmenin mutluluğunu yaşasınlar şeklinde konuştu.
     Altındağ, KO-MEK kurslarını Kocaeliye kazandıran İbrahim Karaosmanoğluna teşekkür etti.
    
     Muhabir: Metin Girgin
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber Kanseri, ahşap boyama kursuna katılarak yendi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER