Karabük İl Kültür ve Turizm Müdürü

Karabük İl Kültür ve Turizm Müdürü Şahin: -Şangayda düzenlenen turizm fuarına Safranbolu evleri damgasını vurdu


KARABÜK (A.A) - Karabük İl Kültür ve Turizm Müdürü İbrahim Şahin, Şangayda düzenlenen turizm fuarına Safranbolu evleri damgasını vurdu dedi.
     Şahin, düzenlediği basın toplantısında, 15-18 Kasımda Çinin Şangay kentinde düzenlenen turizm fuarına Karabük Valiliği olarak katıldıklarını ve beraberlerindeki büyük boy Safranbolu evi maketinin ilgi odağı olduğunu söyledi.
     Evin içinde çeşitli yöresel ikramların yapıldığını anlatan Şahin, şunları kaydetti:
     Bu fuar için 3 ay öncesinde Karabük Valiliği olarak Safranboluyu ve ilimizi ön plana çıkartacak bir proje hazırladık. Bu proje Safranbolu evi ve sokağıydı. Şangayda düzenlenen turizm fuarına Safranbolu evleri damgasını vurdu. Şangayda katıldığımız bu fuar, bundan sonra yurt dışında yapacağımız çalışmalara ışık tutacaktır. Bu fuar özellikle Safranbolunun tanıtımı başta olmak üzere ilimiz için çok verimli geçti. Tanıtımımızı çok güzel yaptık ve bu emeklerimizin sonunda fuarın en güzel stantlarından bir tanesini oluşturduk. Bu derece önemli bir fuarda oldukça güzel yorumlar beğeniler aldık. Bundan sonraki çalışmalarımızda da ilimizi ve Safranbolu ilçemizin tanıtımı için elimizden gelen her şeyi yapacağız
    
     Muhabir: Ahmet Özler
     Yayıncı: Ebubekir Gülüm
<< Önceki Haber Karabük İl Kültür ve Turizm Müdürü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER