Karaman Aile ve Sosyal Politikalar Müdürü

Karaman Aile ve Sosyal Politikalar Müdürü Erkan: Karamandaki her bir bireyin derdini dinlemek ve onun derdine ortak olmak için personelle beraber sahalara indik


KARAMAN (A.A) - Karaman Aile ve Sosyal Politikalar Müdürü Hasan Erkan, Karamandaki her bir bireyin derdini dinlemek ve onun derdine ortak olmak için personelle beraber sahalara indiklerini bildirdi.
     Erkan, yaptığı yazılı açıklamada, müdürlük çalışanlarının Karaman il genelinde özürlü, yaşlı vatandaşlar ve korumaya muhtaç çocukların tespiti için alan taraması yapmak üzere alanlara indiklerini belirtti.
     Karamanı üç koldan tarayarak Karamanın özürlü, yaşlı ve bakıma muhtaç kesiminin veri tabanının oluşturulması için de önemli bir çalışmada bulunmuş olacaklarını ifade eden Erkan, şunları kaydetti:
     Biz yaşlısıyla, genciyle, özürlüsüyle, kadını, erkeği ve çocuğuyla bir aileyiz. Bir vücudun organları gibi aynı vücudu paylaşıyoruz. Aksayan ve ağrıyan her organ bir bedenin bütün parçalarını ağrıtır. Bir toplumun bütün kesimlerine, bir bedenin bütün kılcal damarlarına kadar erişmek durumundayız. Karamandaki her bir bireyin derdini dinlemek ve onun derdine ortak olmak için personelle beraber sahalara indik. Kıyıda köşede bize ulaşamadığı için zorluk çeken bir kişinin bile sorumluluğunun farkında olarak çalışıyoruz. Bu çalışmada aynı zamanda haksız yere yardım alan şahıslar varsa onların da tespiti yapılacak.
    
     Muhabir : Mehmet Çetin
     Yayıncı : Rıfat Yerlikaya
<< Önceki Haber Karaman Aile ve Sosyal Politikalar Müdürü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER