Karatay Belediyesinden Karatay Kart uygulaması

Karatay Belediyesinden Karatay Kart uygulaması


KONYA (A.A) - Karatay Belediyesinin ihtiyaç sahibi ailelerin alışverişlerini kendilerinin yapabilmesine imkan sağlayan, Karatay Kart projesinin bu yıl da devam ettiği bildirildi.
     Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, yaptığı yazılı açıklamada, Karatay Belediyesinin ihtiyaç sahibi aileleri, bulundukları konumdan biraz olsun kurtarmak ve huzurlu olmalarını sağlamak için imkanlar dahilinde hareket ettiklerini belirtti.
     Ramazan ayında ihtiyaç sahibi aileleri bir nebze olsun yüzlerinin gülmesi için çaba sarf ettiklerini kaydeden Hançerli, Gayemiz dar gelirli halkımıza yardım eli uzatarak bir nebze olsun mutlu olmalarını sağlamak ve yalnız olmadıklarını hissettirmektir ifadelerini kullandı.
     Hançerli, şunları kaydetti:
     Bir banka ile imzaladığımız protokol çerçevesinde içerisinde 250 lira bulunan Karatay Kart, mahalle muhtarlarımız tarafından belirlenen ve komisyonlarımızca onaylanan dar gelirli ve ihtiyaç sahibi 165 aileye veriliyor. Bu ailelerimiz 12 ay boyunca kredi kartının geçerli olduğu her yerde istediği alışverişi yapabilecek.
    
     Muhabir: Basir Gülüm
     Yabancı: Rıfat Yerlikaya
<< Önceki Haber Karatay Belediyesinden Karatay Kart uygulaması Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER