Karayollarında durum

Karayollarında durum


ANKARA (A.A) - Karayollarının bazı kesimlerinde devam eden yol yapım ve onarım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü sağlanıyor.
     Karayolları Genel Müdürlüğünün günlük yol durumu bültenine göre, Kumluca-Kemer-Antalya yolunun Ağva Köprüsü Kumluca tarafı çıkışı, patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle bugün saat 15.00-16.00 arasında trafiğe kapatılacak.
     Maçka-Torul yolunun 29-30uncu kilometrelerinde yol yapım çalışmaları nedeniyle Gümüşhane-Trabzon istikametinde ulaşım servis yolundan sağlanacak.
     Zonguldak-Devrek yolunun Gökgöl Mağarası mevkisinde enerji iletim hattı yenileme çalışmaları nedeniyle yol aralıklarla ulaşıma kapatılacak.
     Beyşehir-Konya yolunun 1-3üncü kilometrelerinde patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle 31 Mayısa kadar hafta içi 14.00 ve 17.00den sonra 2şer saat süreyle ulaşım sağlanamayacak.
     Dursunbey-Balıkesir yolunun Eyüpbükü köyü mevkisinde patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle bugün ve yarın 13.30-14.30, Dursunbey girişinde de bugün 14.30-15.30 saatleri arasında yol trafiğe kapatılacak.
     Gaziantep-Şanlıurfa Otoyolu Örencik köyü mevkisinde üstgeçit köprüsü yapım çalışmaları nedeniyle Gaziantep-Şanlıurfa yönünde 2 şerit trafiğe kapatılarak ulaşım 15 Nisana kadar tek şeritten sağlanacak.
     Akçakoca-Alaplı-Ereğli yolunun 1-4üncü kilometreleri arasındaki Akçakoca-Alaplı tünellerindeki bakım çalışmaları nedeniyle sol şerit trafiğe kapatılarak ulaşım tek şeritten kontrollü verilecek.
     Rize-Pazar yolunun 49uncu kilometresindeki Pazar Tüneli ile İyidere-Rize yolundaki Sarayköy Tünelinde GSM şirketi tarafından yapılacak haberleşme revizyon çalışmaları nedeniyle 15 Nisana kadar 07.00-16.00 saatleri arasında ulaşım tek şeritten kontrollü sağlanacak.
     Anadolu Otoyolunun Kızılcahamam-Ankara Kavşağı arasındaki koruma köprüsünde onarım çalışmaları nedeniyle 22 Nisana kadar ulaşım kontrollü sağlanacak.
     O-3 Otoyolunun Kapıkule-Edirne Doğu Kavşağı kesiminde üst yapı onarım çalışmaları nedeniyle yolun bir yönü trafiğe kapatılarak ulaşım diğer istikametten iki yönlü verilecek.
     Muğla-Kale yolunun 25-33üncü kilometreleri arasında yol yapım çalışmaları nedeniyle aralıklarla yol araç trafiğine kapatılarak, ulaşım kontrollü sağlanacak.
     Bursa-Karacabey yolunun 6-64üncü kilometreleri arasında toprak, üstyapı ve ikmal inşaatı işleri kapsamında ilk etap olarak 6-10uncu kilometreleri arasında (Orhaneli Kavşağı ile Çalı Kavşağı arası) yapım çalışmaları nedeniyle yolun sağ tarafı 26 Nisana kadar trafiğe kapatılarak ulaşım alternatif güzergahlara yönlendirilecek.
     Söke-Milas yolunun Bafa Gölü-Karacabel Tüneli mevkisinde patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle yarın 14.00-16.00 saatleri arasında yol trafiğe kapatılacak.
     Muğla-Marmaris ayrımı-Ortaca yolunun Kocabel mevkisinde patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle yarın 14.00-16.00 saatleri arasında ulaşım sağlanamayacak.
     O-2 Otoyolunun Mahmutbey Doğu Kavşağından Tekstilkent-İstoç-Başakşehir bağlantı yoluna ve yeni yerleşim alanlarına giriş ve çıkış sağlayan bağlantı kolları yapım çalışmaları nedeniyle Mahmutbey Doğu Kavşağı CD Kolu 0-1inci kilometreleri arasında emniyet şeridi trafiğe kapatılarak, ulaşım 25 Nisana kadar diğer şeritlerden kontrollü sağlanacak.
     Söke-Milas ayrımı ile Akbük-Didim yolunun 6-11inci kilometreleri arasında patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle yarın 14.00-16.00 saatleri arasında yol trafiğe kapatılacak.
    
     Muhabir: Hüseyin Demir
     Yayıncı: Necati Keleş
<< Önceki Haber Karayollarında durum Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER