Karayolu Trafik Haftası Manavgatta kutlandı

Karayolu Trafik Haftası Manavgatta kutlandı


ANTALYA (A.A) - Karayolu Trafik Güvenliği Günü ve Karayolu Trafik Haftası, Manavgatta kutlandı.
     Cumhuriyet Meydanında düzenlenen törene Manavgat Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Şekerlisoy, Manavgat Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Muammer Ünal, Manavgat Trafik Tescil Büro Amiri Mustafa Onat, Manavgat İlçe Jadarma Tim Komutanı Jandarma Kıdemli Başçavuş Danyal Boz, polis ve jandarma trafik ekipleri ile öğrenciler ve davetliler katıldı.
     Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından Atatürk anıtına çelenk sunuldu. Daha sonra İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce düzenlenen Trafik Haftası konulu resim, şiir ve kompozisyon yarışmalarında dereye giren öğrencilere ödülleri verildi.
     Törende yılın en başarılı trafik görevlisi ödülünü almaya hak kazanan İlçe Jandarma Danyal Boz ile polis memuru Erdoğan Çetintürke ödülleri verildi. Yılın örnek sürücüsü ödülü almaya hak kazanan Şükrü Işıka ödülü de, Muammer Ünal tarafından takdim edildi.
     Etkinlikler dolayısıyla tören alanında, kaza yapmış bir otomobil çekicinin üzerinde sergilendi. Açılan stantta trafik güvenliğine ilişkin afiş ve dövizler yer aldı, vatandaşlara üzerinde uyarılar bulunan çeşitli broşürler dağıtıldı.
     (MT-HS)
<< Önceki Haber Karayolu Trafik Haftası Manavgatta kutlandı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER