Kayserideki trafik kazası

Kayserideki trafik kazası -Freni arızalanan kamyonun, 5 araç ve 2 eve çarptığı kazada hayatını kaybedenler toprağa verildi -Arkadaşını çağırmak için girdiği evde ölen işçi ile arabada babasını bekleyen gurbetçi ailenin çocuğu D


KAYSERİ (A.A) - Kayserinin Develi ilçesinde freni arızalanan kamyonun 5 araç ve 2 eve çarptığı kazada hayatını kaybedenler toprağa verildi.
     Develi ilçesi Aşık Seyrani Caddesinde freni arızalanan Kamil Çelen yönetimindeki 38 DS 931 plakalı kamyonun, 5 araç ve 2 eve çarpması sonucu meydana gelen kazada hayatını kaybedenlerden Adem Öztürk (14) ilçeye bağlı Sindelhöyük beldesinde toprağa verildi.
     Beldedeki Camiikebir Camisinde kılınan cenaze namazına Fransada yaşayan ailenin yakınları ve akrabaları katıldı. Güçlükle ayakta duran baba Kemal Öztürk, yakınları tarafından teskin edilmeye çalışıldı.
     Fransada çalıştığı ve ailesiyle birlikte yaz tatilini geçirmek için memleketine geldiği öğrenilen Kemal Öztürk, Oğlum şehit oldu, dedene selam söyle oğlum diyerek gözyaşı döktü.
     Adem Öztürkün kaza sırasında park halindeki otomobillerinde babasını beklediği belirtildi.
     Kazada yaşamını yitirenlerden Murat Danacı da (32), ilçeye bağlı Şıhlı beldesinde toprağa verildi. Buradaki cenaze törenine Kaymakam Enver Ünlü, Belediye Başkanı Recep Özkan, Danacının ailesi ve yakınları ile vatandaşlar katıldı.
     İlçedeki halı fabrikasında işçi olarak çalışan Danacının kaza sırasında, iş arkadaşını çağırmak için girdiği binada bulunduğu öğrenildi.
     Kazada yaşamını yitiren kamyon sürücüsü Kamil Çelen (30) Kayserideki Gesi-İldem mezarlığında, kamyonda bulunan Fevzi Yıldırım (54) da, Argıncık mezarlığında toprağa verildi.
     Develi ilçesinde dün akşam inşaat malzemesi yüklü kamyon, freninin arızalanması nedeniyle 5 araç ve 2 eve çarparak durabilmiş, kazada 4 kişi ölmüş, 5 kişi yaralanmıştı.
    
     Muhabir: Mustafa Önal / Tevfik Işık / İsmail İçer
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber Kayserideki trafik kazası Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER