Kayserisporda transfer

Kayserisporda transfer -Sarı-kırmızılılar gurbetçi Murat Bildiriciyle anlaştı


KAYSERİ (A.A) - Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Kayserispor, gurbetçi Murat Bildiriciyi renklerine bağladı.
     Kayserispor Basın Sözcüsü Oğuz Ortaköylüoğlu AA muhabirine yaptığı açıklamada, Almanyanın Wolfsburg takımında oynayan Murat Bildirici ile 4 yıllık sözleşme imzaladıklarını bildirdi.
     Yeni sezonda taraftarlara güçlü bir Kayserispor izlettirmek için yoğun bir şekilde çalıştıklarını ifade eden Ortaköylüoğlu, Kayserispor yeni sezonda oynadığı futbol ve aldığı sonuçlarla adından söz ettirecek. Transfer çalışmalarımız devam ediyor. Bu doğrultuda Almanya U19 milli takımında oynayan Murat Bildiriciyi kadromuza kattık. 19 yaşındaki Murat, forvet pozisyonunda oynuyor. Takımımız yeni transferlerle gücüne güç kattı dedi.
    
     -Amrabata teklif yok-
    
     Adı uzun süredir Galatasaray ile anılan Amrabat konusuna da değinen Oğuz Ortaköylüoğlu, Amrabata, Galatasarayın ikinci kez teklif yaptığı ve bu teklifi sarı-kırmızılı yönetiminin değerlendirdiği yönündeki iddiaların doğru olmadığını bildirdi.
     Amrabatın yeni sezonda takımda olacağını belirten Ortaköylüoğlu, Amrabatın Galatasaraya transferiyle ilgili herhangi bir gelişme söz konusu değil. Zaten her şey herkesin gözü önünde gerçekleşti. Amrabat, Fas Milli Takımı ile Londra Olimpiyatlarına katıldıktan sonra takımımıza katılacak. Beklentimiz bu yönde diye konuştu.
     Ortoköylüoğlu, geçtiğimiz sezon Serdal Kesimal transferi karşılığında Fenerbahçeden alınan defans oyuncusu İlhan Ekerin sözleşmesinin karşılıklı anlaşılarak feshedildiğini bildirdi. Ortaköylüoğlu, genç forvet Cem Sultanın da bir yıllığına Manisaspora kiralık olarak verildiğini kaydetti.
    
     Muhabir: Mustafa Önal / İsmail İçer
     Yayıncı: Fatih Ferhat Sürmeli
<< Önceki Haber Kayserisporda transfer Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER