Kepezde yapılacağı iddia edilen kentsel dönüşüm

Kepezde yapılacağı iddia edilen kentsel dönüşüm -CHP Antalya Milletvekili Sapan: Basına dağıttıkları belgeler, TOKİnin 2012 Haziran ayından bu yana kentsel dönüşüm projesi hazırlığı yaptığını kanıtlıyor


ANTALYA (A.A) - CHP Antalya Milletvekili Yıldıray Sapan, Basına dağıttıkları belgeler, TOKİnin 2012 Haziran ayından bu yana kentsel dönüşüm projesi hazırlığı yaptığını kanıtlıyor dedi.
     Sapan, yaptığı yazılı açıklamada, AK Parti İl Başkanı Mustafa Köse ile Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncünün, TOKİnin 19 mahalle ile Duacı köyünde kentsel dönüşüm projesinden vazgeçtiğini duyururken özellikle CHPyi suçlamasının manidar olduğunu ifade etti.
     Başta CHP olmak üzere muhalefeti halkı kandırmakla suçladıklarını kaydeden Sapan, açıklamasında şu görüşlere yer verdi:
     TOKİnin Kepezde hiçbir zaman kentsel dönüşüm projesi olmadığını iddia ediyorlar. Bu sözü ettikten birkaç dakika sonra ise kentsel dönüşüm projesi taslağı vardı diyerek çelişkiyi yaşıyorlar. Basına dağıttıkları belgeler, TOKİnin 2012 Haziran ayından bu yana Kepezin 19 mahallesi ile Duacı köyünde kentsel dönüşüm projesi hazırlığı yaptığını kanıtlıyor.
     CHPnin konuyu gündeme taşıyıp Kepezlileri bilgilendirmesinin ardından halktan AK Parti ve TOKİye karşı yoğun tepki geldiğini belirten Sapan, Anlaşılan AK Parti yöneticileri böylesine sert bir tepki beklemiyorlardı. Milletvekilleri ile Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile TOKİye gidip, Kepezde şimdi kentsel dönüşüm yapmayın, yoksa seçim kaybederiz dediler ifadelerini kullandı.
    
     Muhabir: Volkan Poliçe
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Kepezde yapılacağı iddia edilen kentsel dönüşüm Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER