Kimya ve Plastik Sektörü Çalıştayı gerçekleştirildi

Kimya ve Plastik Sektörü Çalıştayı gerçekleştirildi


ADANA (A.A) - Çukurova Kalkınma Ajansı tarafından 2014-2023 Bölge Planı çalışmaları kapsamında Kimya ve Plastik Sektörü Çalıştayı düzenlendi.
     Çukurova Kalkınma Ajansından yapılan açıklamaya göre, Adana İbis Otelde gerçekleştirilen Çukurova Üniversitesinden akademisyenler ile sektör temsilcilerinin katıldığı çalıştayda, Çukurova bölgesinin lider sektörleri arasında yer alan kimya ve plastik sektörünün karşı karşıya olduğu temel problemler, sektörün güçlü yanlarıyla birlikte değerlendirildi.
     Bölgedeki fırsatlar ışığında sektörün geleceğine ilişkin değerlendirmelerin da yapıldığı çalıştayda, katılımcı stratejik planlama yöntemleri kullanılarak 2014-2023 Çukurova Bölge Planına girdi sağlayacak temel sektörel hedef ve stratejiler belirlenmeye çalışıldı.
     Çukurova Kalkınma Ajansı tarafından bölge planı hazırlıkları kapsamında düzenlenen çalıştay programına, gelecek günlerde gerçekleştirilecek gıda-içecek, mobilya-ağaç işleri, turizm, lojistik, makine ve metal işleri, tekstil-hazır giyim-konfeksiyon ve yenilenebilir enerji sektörü çalıştaylarıyla devam edilecek.
    
     Muhabir: Zuhal Uzundere Kocalar
     Yayıncı: Tevfik Işık
<< Önceki Haber Kimya ve Plastik Sektörü Çalıştayı gerçekleştirildi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER