Kırşehirde işletmelere 500 bin liraya kadar

Kırşehirde işletmelere 500 bin liraya kadar kredi imkanı -Kırşehir TSO ile Türkiye Ekonomi Bankası arasında kredi anlaşması imzalandı


KIRŞEHİR (A.A) - Kırşehir Ticaret ve Sanayi Odası(TSO) ile Türk Ekonomi Bankası(TEB) Kırşehir Şubesi arasında kredi anlaşması imzalandı.
     Kırşehir TSO Başkanı Müfit Göçen, yaptığı yazılı açıklamada, imzalanan kredi anlaşması ile oda üyelerinin, 3 ay sonra ödemeye başlamak koşuluyla, 36 aya varan vadelerde 500 bin liraya kadar kredi alabileceklerini söyledi.
     Kırşehir esnafının borcuna sadık ve Ahi felsefesi ile yetişmiş insanlar olduğunu belirten Başkan Göçen, Kırşehir, öylesine bir şehir değil. Esnafı ve sanatkarı borcuna sadıktır. Gecikebilir ama borçlar mutlaka ödenir. Ahi esnafına, sanatkarına, sanayicisine sahip çıkmak gerekiyor. Çünkü, bu dönem gerçekten zor geçen bir dönem. Esnafımızın sıkıntılarının giderilmesi anlamında avantajlı kredilerin sunulması da önemli. Değerlendirmek gerekiyor ve tabu bunu yaparken de dikkatli olmak gerekiyor. İnşallah yaptığımız anlaşma ile esnafımızın nefes alır diye konuştu.
    
     Muhabir: Aykut Aktaş
     Yayıncı: Abdullah Yıldız
<< Önceki Haber Kırşehirde işletmelere 500 bin liraya kadar Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER