Kırşehir Valisi Çakacak, görevine başladı

Kırşehir Valisi Çakacak, görevine başladı


KIRŞEHİR (A.A) - Uşak Valiliğinden Kırşehir Valiliğine atanan Özdemir Çakacak, görevine başladı.
     Çakacakı, Kırşehir girişindeki Şoförler Federasyonu Tesisleri önünde, Vali Vekili Kenan Örten, İl Jandarma Alay Komutanı Albay Türker Yılmaz, Emniyet Müdürü Metin Aşık, Valilik Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Osman Demir ve gazeteciler karşıladı. Kırşehir Valiliği önünde çiçek takdim edilen Vali Çakacak, tören mangasını selamladıktan sonra makamına geçti.
     Burada kısa bir konuşma yapan Çakacak, son çıkan Valiler Kararnamesi ile Kırşehir Valiliğine atandığını ifade ederek, Ahiliğin merkezi olan Kırşehirde görev yapmaktan ve Kırşehir halkına hizmet etmekten gurur duyduğunu ifade etti.
     Vali Çakacak, Bizler kamu görevlisi olarak, devletin ve hükümetin temsilcisi olan valiler olarak milletimize hizmet etmeyi daima bir ibadet olarak benimsedik. Halka hizmeti daima hakka hizmet olarak ön planda tuttuk. Bundan sonra da Kırşehir halkına hizmetlerin en iyisini ve en güzelini, valiliğimiz koordinesinde, milletvekillerimizle, belediye başkanlarımızla, kamu görevlisi arkadaşlarımızla, sivil toplum kuruluşlarıyla ve basınımızla, kısacası Kırşehirin tüm aktöreleriyle hizmetin en iyisini ve güzelini birlikte vereceğiz dedi.
     Kamu görevinde ben anlayışından ziyade, biz anlayışının olduğunu dile getiren Çakacak, Bütün yaptığımız işlerde Biz dersek, Kırşehirin bütün faktörleri yapılan işlerin sahibi olur. Dolayısıyla herkes kendine bir pay çıkarır. Yapılan işler daha kolay, daha süratli ve daha sonuç alıcı olur. Güler yüzlü ve tatlı dilli olmak Ahiliğin ilkeleri arasında yer almaktadır. Kamu görevinde Ahiliğin ilkelerini esas alırsak, aynı zamanda vatandaşlarımızın devletine olan güvenini artırmış oluruz diye konuştu.
     Vali Çakacak, tüm Kırşehirlilerin Ramazan Bayramını da kutladığını sözlerine ekledi.
    
     Muhabir: Abdullah Yıldız / Hakan Can Şahin
     Yayıncı: İsmail İçer
<< Önceki Haber Kırşehir Valisi Çakacak, görevine başladı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER