Kış arifesinde bahar havası

Kış arifesinde bahar havası -Hafta içinde etkili olması beklenen lodosla hava sıcaklıklarının Bursa, Balıkesir ve Çanakkalede 5 ila 7 derece arasında artacağı tahmin ediliyor


BALIKESİR (A.A) - Hafta içinde etkili olması beklenen lodosla hava sıcaklıklarının Bursa, Balıkesir ve Çanakkalede 5 ila 7 derece arasında artacağı tahmin ediliyor.
     AA muhabirinin Meteorolojiden aldığı bilgiye göre, Bursa, Balıkesir ve Çanakkalenin içinde bulunduğu bölgede en yüksek hava sıcaklığı 15 derece dolaylarında olacak.
     Yarından itibaren yükselmeye başlayacak sıcaklıkların, lodosun da etkisiyle perşembe günü en yüksek seviyeye ulaşacağı tahmin ediliyor.
     Perşembe günü sıcaklıkların, 5 ila 7 derece arasında artması, Bursada 22, Balıkesirde 21 ve Çanakkalede ise 20 dereceye kadar ulaşması bekleniyor.
     Balıkesir ve çevresinde yarın ve çarşamba günü sabah saatlerinde sis görüleceği belirtilirken, özellikle sürücülerin dikkatli olması isteniyor.
    
     -Lodos, yağış getirecek-
    
     Havayı ısıtacak lodos, aynı zamandan yağış getirecek.
     Cuma gününden itibaren Akdeniz üzerinden gelecek yağışlı havanın etkisi altına girecek Marmara Bölgesinde sıcaklıklar tekrar düşecek.
     Bölge, hafta sonunu yağışlı geçirecek.
    
     Muhabir: Zafer Akpınar
     Yayıncı: Kamuran Akkuş
<< Önceki Haber Kış arifesinde bahar havası Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER