Kız yetiştirme yurdu çocuklarından Suriyeye destek

Kız yetiştirme yurdu çocuklarından Suriyeye destek -Balıkesirdeki kız yetiştirme yurdunda kalan çocuklar, Suriyeye yardım kapsamında düzenledikleri giyim ve gıda kermesinden elde edilen parayı Vali Turhana teslim etti (Fotoğr


BALIKESİR (A.A) - Balıkesirdeki Fatma Aliye Kasapoğlu Kız Yetiştirme Yurdunda kalan çocuklar, Suriyeye yardım kapsamında düzenledikleri giyim ve gıda kermesinden elde edilen parayı Vali Ahmet Turhana teslim etti.
     Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Ömer Yalım ve yurt müdürü ile gelen çocukları makamında kabul eden Turhan, böylesine anlamlı bir çalışma yaptıkları için kız çocuklarıyla gurur duyduğunu söyledi. İl ve yurt müdürü ile kız çocuklarına teşekkür eden Turhan, şunları kaydetti:
     Suriyedekiler, bizim kardeşlerimiz ve orada bir vahşetle karşı karşıyalar, acılar çekiyorlar. Türkiye, yedisinden yetmişine elinden ne gelirse yardım yapıyor. Ama bunu sizin düşünmeniz, katkı sağlamanız çok çok önemli. Bu bin 205 lira çok önemli bir para, tebrik ediyorum. İnşallah bu para Suriyeli kardeşlerimize, yani yerine ulaşacak. Bu bir destektir, tabii bunun yanında dua da etmek gerekir. Bizim böyle duyarlı vatandaşlarımız, sizin gibi güzel kardeşlerimiz olduğu müddetçe bizler de geleceğe umutla bakıyoruz. Biz bir ve beraber olursak yapamayacağımız iş yok. Başaramayacağımız bir şey var mı- Yapamayacağımız bir şey var mı- Ben sizleri gönülden kutluyorum.
     Turhan, kermesle elde edilen bin 205 lirayı veren çocuklara, kitap hediye etti.
    
     Muhabir: Seyhan Kırıcı / Zafer Akpınar
     Yayıncı: Doğan Sarıtaş
<< Önceki Haber Kız yetiştirme yurdu çocuklarından Suriyeye destek Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER