Kütahyadan kısa kısa

Kütahyadan kısa kısa -Emette istişare ve değerlendirme toplantısı


KÜTAHYA (A.A) - Kütahya Valiliğinin düzenlediği, kamu kurum ve kuruluşlarının 2012 yılı değerlendirmeleriyle bu yıla ilişkin hedeflerinin görüşüldüğü istişare ve değerlendirme toplantısı, Emet ilçesinde yapıldı.
     Valilikten yapılan yazılı açıklamaya göre, Vali Kenan Çiftçi, Emet ilçesinde bir otelde gerçekleştirilen toplantıda, geçen yıl Kütahya adına birçok projenin hayata geçirildiğini ve il için iyi bir yıl olarak tamamlandığını bildirdi.
     Bütün çalışmaları el birliğiyle yaptıklarını belirten Çiftçi, şunları kaydetti:
     2012 yılında birçok büyük yatırım yapıldı. Dolu dolu bir yıl oldu. Neredeyse şantiye kurmadığımız ilçe kalmadı. Bu yıl da planlanan çalışmaların hepsini sivil toplum örgütleriyle çalışarak yapacağız. Kütahya genelinde bine yakın sivil toplum örgütü var. Hizmetlere sahip çıkılması adına halkın ve sivil toplum örgütlerinin bu çalışmalara katılımının sağlanmasını ana prensip kabul ediyoruz. Bir yerde hedef yoksa, sonuç da yoktur. Bugün için makamımız, paramız, yetkimiz varsa ve imkanlarımız fazlaysa halka çok daha iyi hizmetler vermek zorundayız. Çünkü yarın bu imkanlar olmayabilir. Geçen yıl girilmeyen belde, köy, mezra kalmadı. Sadece kuruluşlarınızın kapısını halka açmakla kalmayın. Bizzat halkın ayağına gidin. Varsa şikayetleri yerinde inceleyin. Halka hizmet için bu görevlerdeyiz.
     Toplantıda, Vali Yardımcısı Metin Selçuk, İl Genel Meclisi Başkanı Seyit Ömer Durmuş, bölge müdürleri ve daire müdürleri hazır bulundu.
    
     -Kütahyaspor Kulübü Yönetim Kurulunda görev dağılımı
    
     (Fotoğraflı)
    
     Ahmet Tekdemir başkanlığında yeniden oluşturulan ve görev dağılımı yapan Kütahyaspor Kulübü Yönetim Kurulu, Vali Kenan Çiftçiyi makamında ziyaret etti.
     Tekdemir, ziyarette yaptığı konuşmada, Başkan Yardımcılıklarına Mustafa Akar, İsmail İnöl, İdari Asbaşkan ve Basın Sözcülüğüne Ruhsen Kumdalı, Mali Asbaşkan ve Muhasebeciliğe Mustafa Göl, Genel Kaptanlığa İsmail Asma, Genel Koordinatörlüğe Nihat Helvacı, Altyapı ve Diğer Branşlar Sorumluluğuna Cavit Kocaer, Kulüp İdare Amirliği ve Taraftar Sorumluluğuna Hakan Akdaş, Kulüp Danışmanlığına Sait Aksöz, Kulüp Müdürlüğüne Abdullah Ustalar, Kulüp Avukatlığına Şahin Ergür, Kulüp Doktorluğuna Cemal Aydının getirildiğini bildirdi.
     Çiftçi de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Yönetim Kuruluna yeni dönemde başarılar diledi.
    
     Muhabir: Sedat Gök
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber Kütahyadan kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER