Kütahya, İstanbuldaki turizm fuarında tanıtıldı

Kütahya, İstanbuldaki turizm fuarında tanıtıldı


KÜTAHYA (A.A) - Kütahyanın tarihi, kültürel ve ekonomik değerleri, İstanbuldaki TÜYAP Fuar Merkezinde bu yıl 17ncisi düzenlenen Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarında (EMITT) tanıtıldı.
     Valilikten yapılan yazılı açıklamada, EMITTin, 24-27 Ocakta TÜYAP Fuar Merkezinde gerçekleştirildiği bildirildi.
     Dünyanın 70 ülkesinden katılımcıların yer aldığı fuarda Kütahyayı, Vali Kenan Çiftçi, Vali Yardımcısı Mustafa İngenç, İl Kültür ve Turizm Müdürü Zülkarni Yeldemez, Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu üyesi Mehmet Atakanın temsil ettiği duyurulan açıklamada, şöyle denildi:
     Dünyanın 5inci büyük turizm fuarı olan EMITT, yerli ve yabancı turizm firmalarından yoğun ilgi görüyor. Bu yıl fuarda 70 ülkeden 4 bin 500 katılımcı yer aldı. Dünyada ve Türkiyede turizmde öne çıkmak isteyen beldeler, kalkınma ajansları, turizm firmaları ve sektör profesyonelleri, her yıl EMITTe düzenli olarak katılıyor. Kütahya Valiliği, Belediye Başkanlığı, Ticaret ve Sanayi Odası iş birliği ile fuarda Kütahyanın tarihi, kültürel, sanatsal ve termal değerlerinin tanıtımı yapıldı. Dünyanın önde gelen turizm fuarlarından biri olan ve çok sayıda turizmcinin buluştuğu EMITTte Kütahyanın çinisi, yöresel kıyafetleri, geleneksel el sanatları, gümüş işlemeciliği ve termal otelleri tanıtılarak, ilimizle ilgili broşür, CD, harita, Hayme Ana kitapçığı, Kütahya Fotoğraf Albümü, Termal Turizmde Kütahya kitapçıkları gibi materyaller dağıtıldı.
    
     Yayıncı: Sedat Gök
<< Önceki Haber Kütahya, İstanbuldaki turizm fuarında tanıtıldı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER